Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je mentor nametnute Trojke ,koja ispunjava njegove naloge u korist HDZ i Čovića .
Advokat Kovačevića treba da traži zabranu svjedočenja i pojavljivanja HDZ-og zaštitnika Schmidta jer nema zakonske osnove da prisustvuje žalbi. Jedini razlog je što su njegovo prisustvo podržali Trojanci da bi nastavili ispunjavati HDZ-ove zahtjeve.
Dayton je djelo alije sa svoja dva havera tudjmana i miloševića gdje alija nije zastupao interese Države BiH već interese dva susjeda jer ako susjedi uzmu projektovana 2 dijela onda aliji ostaje treći za šta se bakir i njegov sda zalažu i danas ali tako da ko fol optuže dodika i čovića kojima nabacuju loptu na volej
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sam se nametnuo da objasni ciljeve zaklade Hans Siegel Štiftung ,čiji je dopredsjednik . Nema on šta tamo raditi , sud radi po zakonu a ne po političkim nametanjima u korist HDZ .
Schmidt dijeli iste UZP vrijednosti kao i HDZ krajem proslog stoljeca! Treba ga definitivno protjerati iz BiH! Persona non grata!
Obmanjuju nas da jr problem iskljucivo u domacim politicarima koji "ne mogu da se dogovore". Svi kljucevi i vlast su kod ovog monarha, koji ipak ovlasti koristi da suspendira ustav i blokira veto Bosnjaka na 24h, dok dijeli cevape narodu sa gradonacelnicom. Problem im nije broj muslimana vec muslimana koji se mogu politicki ista pitati.
Zašto odvjetnik treba da traži zabranu svjedočenja Schmidta???Jel možda zato što Kovačević malo masla,pa od 2012 pa nadalje se izjašnjavao kao Hrvat,znači po potrebi !!!!Sad je navodno 'ostali'..Al neće vam to više prolaziti!!!Raznorazni Kovačević i Komšići nek se izjašnjavaju kako god žele,al samo u vaših 23%!!!Razumiješ,mali Mu ki !?
Mogla bi ti poskupjeti kirija....nemoj tako.
@Nuki...kiriju plaćaju oni što žive u najmanjem dijelu kuće, u ovim slučaju to ste vi na 23%.
Jedino sa cim se slazem sa Dodikom je da Stranci trebaju ici
Nezna ni kovacevic sta je, sud ce mu pomoci rijesit dilemu
Hahhahahhahaajahajh
Smidt je Hrvatsko sebski
Nije ni vazno sta radi Schmidt i za koga radi ne samo Schmidt vec i svi ostali izaslanici, mediatori i ambasadori. Vazno je sta mi radimo? Sami smo sebi ovo ili zakuhali ili dozvolili da nam se zakuha.
Krstijan podržava krstaške politike HDZ i HNS koje se baziraju na crkvenoj tradiciji religigijskim izmišljotinama
Sta ima lose tu Herr Schmidt vjernik
Schmidt dijeli iste UZP vrijednosti kao i HDZ krajem proslog stoljeca!
Hahaha. Moj Kovacevicu, provalili te svi, izbrisano sa stranice da si se izjašnjavao kao Hrvat. Nije problem ni biti ono što mrziš, samo daj love...sad kriv Schmidt, HDZ, Milanovic, Dodik, Netanyahu...
Mogao se izjasniti i kao vuk, kao ono, kao kaktus, a ne kao Hrvat, sto sve ne utice na cinjenicu, da vuk moze biti predsjednik Njemacke, a ne moze BiH . Pravo je nauka, nije daj mi- ostavi mi.
legitimnost 1@ pa Kako ce se izjasnjavati kao Hrvat kad je covjek drzavljanin Bosne i Hercegovine???? Hrvati su hrvatskoj kao sto su i Talijani u Italiji.
Schmidtler je ljubotelj hdz UZP politike i on i jeste ovdje da bi tu politiku branio
Advokat Kovačevića treba da traži zabranu svjedočenja i pojavljivanja HDZ-og zaštitnika Schmidta jer nema zakonske osnove da prisustvuje žalbi.
Zašto šuti Trojka na ovaj sramni pritisak na međunarodni sud .? Jel sad svima jasno zašto ih je Pnit nametnuo i zašto tako servilno izvršavaju njegove i Čovičeve zahtjeve ? Ove izdajnike za dvije godine treba zbrisati sa političke scene i zauvijek poslati na političko smetlište a nakon izbora , tužilaštvo temeljito da istraži njihovo nezakonito djelovanje , nezakonito raspolaganje(prodaju)državne imovine , i ostale nezakonite i ne ustavne usluge HDZ
Samo kako moze Trojka izgubit ali kako sastavit kada KLJUČEVE IMA HDZ kako Seydo kaze haahahahahahah
Samo da odgovorim onim bakirovim botovima koji nam podmeću nešto pod bubrege da su krivi za opstrukciju Tužbe protiv Srbije Ivanić i Čović a ne bakir! Bakirov trik je bio u tome što je on opstruisao dvije legalne predaje Tužbe na i sve usmjerio da to Predsjedništvo odluči jer je 100% znao da ostala dvojica ili samo jedan će biti protiv! Ne vrijedjajte nam inteligenciju
spectrum @ JDTZ botu, jesu sve ovce na broju?
A sad se sam nametnuo. Kada ga je Dodik prozivao da je nametnut i samoproglasen, sporan je bio Dodik, jer se vjerovatno vjerovalo da ce Svabo urediti tog istog Dodika. Sad kada bi se zbog slucaja Kovacevic trebala praviti gradjanska drzava, e sad se Schmit namece.
@34 apsolutno si u pravu! Mi prizivamo Schmidta, pa ga onda kudimo. Evo prvi DF i Zeljko Komsic da ih pitas, reci ce da podrzavaju OHR i Visokog predstavnika. To je to nase licemjerje.
Kaže da se nametnuo samoinicijativno da da izjavu u Strazburu a ne da se nametnuo u OHR.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sejdin čaršijaner akademac koji govori 'đe' umjesto gdje se našao pametan, krše se evropska prava. Ustav BiH ne poštuje elementarnu logiku, ali ko i kako može promijeniti taj ustav pametnjakoviću. Cijena mira je bila ludjačka košulja i sad onaj kome je navučena će se kao raspetljati i izaći iz nje. Aha, možda da je Hudini.