Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malog koji dojavljuje zaposlit u državni IT sektor, obruka malac čitav FUP.
Sta je to tesko ba, uzme stari mobitel s autopijace, kupi halo karticu na trafici, stavi i zovne i onda baci u rijeku, jes mi i pamet
Ne razumijem sta je uradio posebno, samo bezobrazno? Treba njega malo u specijalnu školu zbog bezobrazluka gdje diže cijeli sistem da se provjere vrše.. Koji su to troškovi samo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje zaposliti tu djecu u Osu ili Fup,Mup Dobro se kriju.
Toliko dobro da su ih sve našli
Dobro se kriju iza ne registriranih ultra kartica za koje pod hitno treba uvesti registraciju i nece biti vise problema!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj sin cijelu sedmicu u masinskoj skoli po jedan cas imao i onda dojava. Ne kontam vise ovo sta se desava, sta radi policija ministarstvo na celu sa hotom itd. Kako ovome stati u kraj.
Prevrsili su mjeru odavno! Svaki dan mi se kcer vraca iz skole, kao dojava bila. Pohapsite im roditelje, a njih na psihoanalizu. Ocito imaju neke psiholoske blokade da ne kazem nesto gore.
Šou od istrage , 5 dana uzastopno da nemozete otkriti
Kontrolni? Oktobar? Skola tek pocela. Ako ste nesposobni da nadjete pocinitelja (a jeste) okanite se djece
Zato ne treba kontrolne najavljivati. Samo na prepad, dva su benefita, ne znaju kada dojaviti, a i moraju stalno učiti i biti spremni.
Joj ne mogu da zamislim sta bi meni moj stari uradio da sam dojavio bombu radi ocjena, vladanja ili kontrolnih. Garant na noge godinu dana ne bi stao ako bi prezivio. Koji smo mi degenek dobijali za 1000 puta manje stvari, ovo nam fakat nikad na pamet ne bi palo
Zato se kontrolni ne nejavi.Ispitivanje bez najave .ako zna nek pokaze.ako ne popravni.
To bi ovdje na zapadu sve platili roditelji, sve troškove istage specijalnih jedinica i njihove dnevnice, vozila, inspektore, vala i onaj protokol i izvještaj što su napidali. Kad to uvedete, da vidite kako će prestati.
Pa ja sam eto mislio da to rade kako bi izbjegli referat i prezentaciju pred razredom
samo zatvor za maloljetne pa tamo pisi meil
Cilj je prikazati da je Russija umiješana.Pa vi ljudi niste normalni.Ruska obavještajna služba broji 900.000Ljudi.Ove stvari nisu u njihovom domenu.Russija je naciljana na apsolutno osvajanje zapada)))).Čekajte I gledajte.
Propali specijalac Sasa Petrović sada načelnik za kompjuterski kriminal u FUP, malo veći ublehas
Samo roditeljima napisati debelu kaznu pa nek ocjenjuju sami djecu i neka im pisu kontrolne
Vodite to na posumljavanje,nek sade drvece
H. .apsi b. .agru