Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi samo znaju vrijedjati
Kad već kaže da SDS-ov prijedlog ne vrijedi "pišljivog boba" - zašto onda Marfi toliko insistira na njegovu usvajanju na D. Naroda? Zato što želi da se kod Bošnjaka (1) razbije mentalna blokada o važnosti Ustavnog suda, (2) Ako bi to prošlo kroz D. Naroda onda bi laganica bila Marfiju da (2) ubijedi Trojkine delegate u Predstavničkom domu da glasaju za isti "jer su odveć za to glasali delagati SDA, DF, ..." I eto nam etničkog Ustavnog suda.
Marfi je najveća štetočina u ovoj državi. Svo vrijeme glumi nam prijatelja a upravo je on kreator "reformisanog pravosuđa" sa glavnim tužiocem Kajganom - koje je najveća rak rana ove države. Upravo je Marfi, preko Šmita, nametnuo Trojku, obustavio, preko Njive, gradnju Bloka 7 u TZ, donio optužnicu i presudu protiv Fadila, a oslobodio Jelku M. Nikad ni dlaku niju skinuo velikom kočničaru i rusofilu - Čoviću.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konakovic postaje svjestan da ga za dvije godine nece biti na Mali.Zato je spreman sve prodati izdati.
Lazni kapacitet. Lazni um. Lazno sve - osim nesposobnosti: Elvedin Konjakovic.
Samo blokirajte, što više to bolje
ORATOR I FLOSKULA: SUTI u Konjicu dok Milorad VRIJEĐA Srebrenicu,al ŠTITI Severinu od Srbije, Novi Travnik dobi status GRADA na zahtjev Čovića,imenovali ste Vukoju bez iskustva za Sudiju,lete Helikopteri i maršira Vojska Srbije po BiH,opet ŠUTNJA, jos nam je policija Srbije trebala marširati državom,slučaj Čovićevog bjegunca Galića NE KOMENTARIŠE, ŠTA bi sa Adnanom dijete SEHIDA, jel istrazio KAKO je primljen njegov Nermin Kapo (NiP) za vozača u Zavodu za med.rada....itd
Smajiću , odlično pratim tebe i tvoje izjave , prikoči jednom više sa manipulacijama.
hocul vjerovati smajicu polupismenom ili us ambasadi?
Vjerovati školovanom oficiru Draži Mihajloviću ili bravaru Josipu Brozu
SDA svojim laznim patriotizmom cini najvecu stetu Bosnjacima i drzavi.
Sve si fino objasnio, ali tu farsu da uopste dodje na dnevni red protjeravanje stranih sudija iz USTAVNOG suda je tragicno i zna se zahvaljujuci kome! I de, nemoj ni ti bulazniti, da skupi Dino potpise. I ti si izgleda naivan, ko` Dino. Pa, jesi li ti svjestan sta nam rade Dodik i Covic?
Leti Dino ko Flak.karijera zavrsena.
Gavrilo ce gu-ze dati samo da spasi brod koji tone.
Nisu mi jasne ove dzematlije koje Gavrilu daju podrsku u rusenju vlastite drzave. Poslusajte predavanje od Muhidina Halilovica - Ko je izdajnik...
Postovani nas Orator i Floskula Konaković NE MOZE DA VODI procese u svoj POLITIČKOJ PARTIJI NiP, al bi da priča i drugima nešto savjetuje u Domu Naroda BiH. Nek se pogleda u OGLEDALO, VIDI li kakvu je DOBIO poruku na IZBORIMA?. Njegova prazna priča vise NE PROLAZI, ogoljena je Nepravda i Podvala do TEMELJA. Nek OBJASNI svima zašto je Efendić dobi toliko glasova s pram njegovog kandidata Mirze?Nek riješi situaciju na KCUS-u, nema Sebije, gdje ZAPELO u mozgu itd.
Ovaj je ušao u Dom naroda zato što je iz Goražda a otuda dolaze svi Efendicevi kadrovi kao i on sam.
Eto,ti si Smajiću neki politički kapacitet gdje ste se u proteklih trideset godina zalagati za sto posto državu koje je danas sve manje,a upravo je Konaković sa svojim političkim kapacitetom takvima kao ti dokazao da se može postići više samo ono što je u ovom trenutku relno,odnosno kompromisna rješenja.
Eto nek si nam i prefirgan. (Čovječe branim Dinu.....)
*ti*
pardon
Smajicu, kad vec ne vjerujes nikome, onda bi bilo posteno da, prije bjesomucnog napadanja i pjenjenja, ti sam skupis potpise parlamentaraca u Predstavnickom domu ili makar lidera probosanskih partija, kojima se javno obavezuju da ce srusiti Zakon ako prodje u Domu naroda. Eto, nista lakse a posteno i nezlonamjerno. Ili mozda ti ne vjerujes ni samom sebi...?
Wow