Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah 21. stoljece i nismo u stanju kontrolisati svoje nebo dok drugi poceli i svemir kontrolisati....a daaaaa Njemacka propada, ekonomija je unistena to je bitno! 🤣🤣🤣🤣🤣
Sto nisi to pitao kada si bio u vlasti hamelju olosu
I ko je kriv za to? Imena kolega, imena..
20 godina, SDA nije mogla rijesiti ovaj problem 🤮
To se krade preko 20 god. Malo smo imali pa opet se novac izvlači. Samo od tih para moglo se izgradit 200 km dobre magistralne ceste sa tunelima i preticajnim trakama da se vozi 90 km na sat prosječno.
Nebo do 10000 m. Sve iznad kontrolise Nato
TREBA NAROD ORGANIZOVYTI I NAJURIT "TROJKU" ILI POHAPSITI!
Lik isto napušen student izgleda, a ministar i predsjednik stranke.
Ko god misli da se Hrvatska zalaze da BiH udje u evropsku uniju vara se. Pa njima ovakva BiH odgovara i ovakvo stanje, jer sve prljave stvari od pranja para pa nadalje rade preko nas jer ne smiju i ne mogu kao clanica EU mi im dodjemo kao kec na desetku.
PA tako je i drugdje...
sta rade onda ovoliki uhljebi u bih ima ih vise nego u srbiji i hrvatskoj zajedno
Otkako su SDP, NIP I NS došli na vlast sada Hrvatska i Srbija kontrolišu i kopno BiH preko svojih satelita Čovića i Dodika
Sjećam se derneka u Mostaru kad su najvili da Gornje nebo konačno kontrollišemo i na taj dernek skrženo 300.000 KM i nćorak ništa od toga.
Forto koliko ti dobijaš para za to nedjelo dali te je stid dali postoji neko kome ti trebaš da polažeš račun za svoj rad/nerad pod uslovom da je ovo sve taćno
Sve je to normalno. BiH su uvijek drugi kontrolisali. Od Vizantije, Ugarske, Otomanskog carstva, Austo-ugarske, prve i druge Jugoslavija.
Sve je to normalno. BiH su uvijek drugi kontrolisali. Od Vizantije, Ugarske, Otomanskog carstva, Austo-ugarske, prve i druge Jugoslavija.
Smoto podnesi ostavku…. Ima covjek probelma u kuci napada ga kum i neka zenska sta njega briga za nebo i radare…
Sve te radare, i njima i nama ostavio je Tito. Tako da...