Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fali para u tzv rs-u pitanje da li će penzije biti isplaćene, pa se na sve načine pokušava skupiti nešto para, tzv rs je pred bankrotom
Samo je šteta što nije tzv nego je Alija potpisao svidjalo se nama ili ne
Taj bankrot najavljujete bar 3 godine. Ima prirodnih bogastava da se rasproda i nepovoljnih kredita sa Madjarima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dajke Mirze Ustamujića sto se zaokruzio. Tesko mu u zivotu. Stalno nervoza, stomak radi, puno razmislja... eeee ko kod nas odlucuje o kvalitetu zivota gradjana. Ovaj ne vidi dalje od svog dzepa i stomaka.
Preliv0da
BH telecom dubioza iz plusa. Elektroprivreda dubioza iz plusa. Poskupljenje struje. Problem sa plinom. Šume dubioza iz plusa. Od suficita u budžetu do deficita i dizanja kredita. Raspodjela novca debelo na strani rs a i kantona sa hr većinom... Evo aplaudiram trojanerima na nesposobnosti u upravljanju i sposobnosti da nas naprave mućcima i da glasamo za njih... Bravo
Je ki trojka potpisala gasnu kapitulaciju?
Bolje je reći još se nisu utalili
Mislim da je stvarno vrijeme da ide svako na svoje. Treba se zahvaliti vrijednim ljudim Koji rade u Sarajevu i lijepo ih kuci poslati, isto tako obustaviti bilo kakavo poslovanje sa firmama iz I. Sarajeva . Pa dosta vise !
Mada koristim plin ja bi pustio da zatvore taj plin. Ima drvo, struja,itd. Na sve načine pokušavaju penzije navući. Samo pustiti niz vodu treba
Pa niste placali vi nego mi korisnici, hoce li nama biti veacen novac ili samo firmi za vase mobitele i auta?
Iz*aj*ici tr*jan*rski
Majke svoje muž bio Elek
Kako ovaj u sdp-u kad je bio do jucer sbb.Sigurno ima dobre jarane u sdp-u Stele,Magoda,Maga i ostali?
Da nece Covic tamo da kontrolise dio, i opet ce vas ucjenjivati, nista morat ce te biti dosta vise pametniji nego ste dosad bili.
Mirza zabrek'o do neprepoznatljivosti!
Nije bitno "nasi", "njihovi", bitno je da se podigne tuzba za terorisanje stanovnistva glavnog grada jedne drzave! Mora se naci ko je kriv, jer ovo je vec drugi put ove godine i to je dva puta previse. Ova dva blecka se sastaju i odjednom nekakvo solomonsko rjesenje, srednji put?!!? Koga farbate? Sedam mjeseci sjedite na odluci tog nekog "regulatora", ne znate procitati stapise. I regulatora u zatvor! Svi u zatvor, ko god je umijesan u ovo!
Nece proci hajducija. Hapsi ba gru