Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi iz NiP- Nepravde i.Podvale OBJASNITE zašto je Arijana Memić izašla iz Kluba NiP u Skupštini KS i ZAŠTO SAD SJEDI U ZADNJIM KLUPAMA, a sjedila.je u PRVIM KLUPAMA. UZELI ste HILJADE GLASOVA na račun tragedije PORODICE Memić! P.s.ZAPAMTI u Novom.gradu do TEMELJA idete u neku stvar, jer će vas Efendić svesti na STATISTIČKU GREŠKU.
SDA botovi, ne pale vise vase lazi, vi ste izdajnici zbog revizije presude protiv Srbije
Rumenige je kralj u NG, kmetovi se malo hljeba najeli pa udarili na vlastelina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od kad je ovaj Đogić kod Rame? Zakleti SDAovac, funkciju u Telekomu preko SDA dobio i gruh evo ga kod Ramzesa, prljavo!
Mirza ce od Semira izgubiti preko 7000 glasova. NIP se jednostavno ne voli
Kad sve sabereš i oduzmeš Semir je jedan od rijetkih u politici koji je normalan čovjek
Ljudi olovku nisu u stanju da drze a sutra bi zasjeli u fotelju. Izgleda sa je doslo vrijeme kad pametan zasuti, budala progovori a fukara se obogati. Narode pamet u glavu.
E moj Mirza, kad tebe lopovi ko Drago podrzavaju nisi za boljeg. Covjek za 20 godina nije 2 rijeci progovorio. bruka
Krenuti za politikama Trojke koja je izdala Bošnjake i stavila u drugi red građana sa Romima mogu samo Denis Đogić iz reda Ostalih i Drago Jurić iz reda Hrvata. Dokazane patriote neće podleći ni ovim snagama koje žele da jedino zdravo tkivo kao što je Efendić slome i Bošnjake zauvijek izbrišu sa BH političke scene.
ovo ona stranka od Rame Isaka?
Sta je sa plakatima opozicije? Nigdje ih.
da tebi vjerujemo a ne svojim ocima,vise tvojih slika po N.Gradu ima nego Semirovih bar tri putu i na udarnim mjestima,toliko o tvojoj tvrdnji o nacelnikovom zabranjivanju
Pogađate koji komentar je od Dine našić kaze-pri
E sad ce sigurno pobijediti. Kad te Ramo podrzi pobjeda ti ne gine
Evo jedna Zagonetka: Dugo sam bio u jednoj stranki, odem ti ja tako i na hadz, pucam selam odmah-reda radi, onda ti ja ko hazija dodjem sa zenom golog pupka na SFF 2022, volim bas Glasno da se zakunem u Velikog i Svevisnjeg .mnogo sam Cestiti i Posten, ako skontate Ko Sam- glasajte za mene :) :) :)
Znas sta ti si pravo dosadan bot.
Ja znam ti si čiko preko kojeg Kartel iz Dubaija pere milione u Sarajevu.
Ne treba uopste spominjati tu nesrecu koja se desila. Veci je problem sto ne radi posao nacelnika kako treba, tj sto mu je izvrsenje budzeta mizerno, sto se bavi strankom preko opcinski resursa i na taj nacin odrzava stranku, jer da nije toga ona bi se ugasila Sto sve sto valja pripisuje sebi, a sto ne valja gura od sebe Nema ni jednog projekta u NG da KS ne finansira KS u 2024 najvise sredstava prebacio upravu opcini NG, jeste li ga ikad culi da ih spomene, zahvali im se...
Ja sam na strani SDA samo iz razloga što se godinama provodi nepravda protiv Izetbegovića o lažnim vrećama zlata revizijom zlatnim kašikama ali u ovom slučaju im kažem da nemaju šanse protiv Efendića za kojeg ću glasati ja i moja porodica kao i dosad bez obzira u koji stranci se nalazi makar bio u SDS ima moj glas.
Ja sam na strani SDA samo iz razloga što se godinama provodi nepravda protiv Izetbegovića o lažnim vrećama zlata revizijom zlatnim kašikama ali u ovom slučaju im kažem da nemaju šanse protiv Efendića za kojeg ću glasati ja i moja porodica kao i dosad bez obzira u koji stranci se nalazi makar bio u SDS ima moj glas.