Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam mozda puno pametan,ali poslije ovih poplava shvatio sam da je citava drzava kamenolom.
citava drzava nije kamenolom nego donja jablanica.
ne bi bilo kamenoloma...da ga kriminalna vlast nije odobrila...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos uvijek niko nije uhapsen zbog kamenoloma. ceka se da imovinu prebace na druge osobe da se osteceni nemaju od cega naplatit. ovo mora drzavno tuzilastvo i sipa preuzet jer je dole zakon sutnje.
koga ce ba uhapsiti...drzavne sluzbenike i profitere koji im daju koverte...cuvaju njihove policije i sudovi...
Kaze Zahiragic da sumnjaju da je kmenolom izvozio kamen za sarajevsku tramvajsku prugu al na crno
Ovdje bi trebalo pod hitno istrazitelje poslati ko nije kamenolom mozda je sabotaza znamo dobro kako gore lagero po evropi i ko ih pali..a prijetili su nam zna se dobro ko
U općinam Konjic i Jablanica nema brda da neko nešto ne kopa, treba tu policiju poslati da istraži ali ne domaću kupljenu
A ne Krive sebe sto su svu sumu posjekli i sto bacaju smece u Sumu Potoke Jezero Itd
E kud pade kisa tako ti Boga. Da ne pade svi bi opet radili u kamenolomu makar i na crno. A ne spominju poginule. I od kada postoji taj kamenolom sa svjetski cuvenim Jablanickim granitom????? Ja i....???sto bi rekao jedan od onih sto ne rece ni rijeci o stradalim i nesreci.a vjerovatno je bio ubijedjen da nece pasti KISA. E kud pade po jadnom narodu.
Kako vidim ovo je bio kamenolom, a sada je smetljiste na koje smece bacaju, a ko ce drugi neko lokalci. Prema tome nema kukanja. I sami ste krivi.
Koja ljepota od ovog kraja, bolje im he da su idsheceni of ostatka drzave. Da sam na njihovom mjestu zakagao bih se za permanentnu izolaciju.
Kažu iz tog kamenoloma se kamen izvlačio za radove na tramvajskoj pruzi u Sarajevu, ako se pokaže da je tačno, biće najveća afera u Bosni i Hercegovini. Ićiće se u zatvor kao nekad u kafanu.
To su namjerno se otcijepili od Federejšn da naprave treći entitet Čivelj !
To su namjerno se otcijepili od Federejšn da naprave treći entitet Čivelj !
Ma ljudi dragi od drzave nema nista... organizujte se pa im mirno i dostojanstevno svi skupa objasnite kako nece moci nista da kopaju tu vise. Vas je vise, samo slozno i ne mogu vam nista.
To su namjerno se otcijepili od Federejšn da naprave treći entitet Čivelj !
To su namjerno se otcijepili od Federejšn da naprave treći entitet Čivelj !
Pet sati hodanja kroz šumu do Čivelja?! Za 15 minuta si na Čivelju s koje god strane okreneš!
To je sporim hodom 5 sati
Ti onda nikad nisi hodao tim putevima, a u ovom slucaju covjek se stvarno dan nakon katastrofe probijao oko 4 i po sata sto dijelovima ceste, sto sumom i zaobilazenjem potoka i nanosa
Svi se nadamo boljem i sutra ,
U svakoj opštini ima jedan,dva ili više divljih kamenoloma koje štite političari i uzimaju talove . Nek vkada naredi reviziju pa ćete vidjeti razmjere pljačke i uništavanja prirode