Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Tuzla u pitanju, ne bi me začudilo da ga i izaberu za Gradonačelnika.
Nista ti o Tuzli ne znas.
snsd imao kandidate i prošle izbore samo ste vi prespavali
ja Tuzla je svima poligon za testiranje , pravda zs tk
Ima li kandidat iz stranke gospodina Sejdicha
pa u Tuzli se jede vise svinjetine nego u Banjaluci
Znajuci koliko je tamo komunista,ovaj ima 50% sansi da postane gradonacelnik.
Ima moj glas
Nista novo za Tuzlu i SDP
SDP kandiduje sina od rahmetli efendije Lugavica i ti das takav komentar.
Nebime cudilo i da pobijede e Bosnjaci nakraju vam slijedi Gaza i Zapadnu Obala (Bihac). A ike tu kriv Dodik krivi smo sami sebi.
Ima istine, na kraju smo dobili ono što su nudili Karadžić Tux man i ostali malu povijesnu Bosnu mali trokutu stan i eto imamo tu zapadnu obalu ali oni su autonomasi svakako i ne osjećaju se Bosancima ali mi smo krivi jer ne brinemo iz Sarajeva o njima
Dobiju nesto malo glasova i onda ih prodaju kartelu u Dubaiu, tj. NiP-u ;)
Ako moze aktuelni gradonacelnik Lugavic docekati Milanovica koji negira institucije BiH, onda ne vidim razloga ni zasto ne bi bio SNSD gradonacelnik.
S obzirom da se u TK nije izgradio ni kolometar autoputa a najvise se iz TK sredstava izdvaja. Ovo je itekako realna prica.
Imao je SNSD i ranije listu u Tuzli, prijave listu da bi dobili mjesto biračkim odborima pa ih onda mijenjaju sa SDA u npr. Tesliću.
Kladim se da ce Bosnjaci glasati za ovog dodikovog
Dodo je maher i jedini probosanski političar! Sada se sjećam kada je birvaktile bio odbijen od lagumdžijinog SDP-a da formiraju koaliciju na Državnom nivou a Zlatko odbio i tako je bio otkriven kao i predhodno alija da njih Država BiH ne interesuje ali je priča o Državi odlična da pokupi glasove od naivnih Bošnji! Još se i sjećam Dodika kako se unosi u lice zlatku i govori:sada ćete vidjeti šta ću vam raditi!
on vama sendvic, a on milione na racunu
Kako je krenulo i u Sarajevu ce SNSD pobjediti haha. Zanimljivo upostose zemlju i protejraju i onda opet imaju pretenzije prema dijelovima gdje su manjina.
Samo ekspanzija, ekspanzija. Cak i cioniste vise volim.
Bili bi puno bolji od sda termita i familije izetbegović lično bih glasao za njih ako mi pruže šansu! Dodik je jedini probosanski političar!