Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je rs stabilna onda smo mi NATO !
Dogovorena igra izmedju Trojanaca i SNSD. Ovi im dopustili da laju jer i njima godi, bez ikakvog efekta dok na HDZ ni lajat ne smiju. Moraju se negdje ko fol dokazivat da su patriote.
Ovaj me pravo nasmija, veli boljitak u rs.
Stabilni RS nije u ovoj godini nijedan jedec uplatio doprinose radnicima. Zdravstveni radnici nisu jos dobili platu za Avgust.Nemogu se liječiti. Zdravstvene knjižice im nisu ovjerene. Šta imaš na to reći gigantu?
Bitan ko prevod u ponicu
ping ponng ping pong
5,2 milijardi poreza iz FBiH, iz Šumadije sam 1 milijarda. Toliko o vašoj finansijskoj stabilnosti.
Kovačević SDP ovac , bivši.
@Budakasaistoka A sadašnji rek talni alpinista Milorada Dodika.
Njah, jeste, kako da ne. Vidi se to iz dana u dan. Posebno ovi doktori i sestre što napustiše RS i dođoše u KCUS, ASA bolnicu i ostale ustanove. Kažu ljudi da jeste RS finansijski stabilna a prešli u FBIH da i nju ojačaju.
Dijete koje se rodi u RS-u je na dan rođenja za 215% više zaduženo nego dijete rođeno u FBiH...
Cim nešto kažeš odmah po SANU uputama se skace s svih strana,iz RS,preko Drine,OHR !! ne moraš biti pametan da vidis kako je vec sve isplanirano..
E moj Kovačeviću
ma sve dogovoreno sa dodikom. trojka ga spasava parama i ovim ko fol napadima a konakovic spasava sebe jer je izdao sve
Koga i šta je izdao? Ja sam jedni deset puta pitao različite ljude i niko da mi dogovori. Možeš li ti molim te? Kako je izdao, šta je uradio?
Oce bit penzija ovaj mjesec
Da izmisliše bilo šta drugo osim "finansijski stabilna" pa da se čovjek i zamisli
svi ste vi isti
Dogovorili smo se pred izbore malo svađat.