Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svejedno je ovdje koliko ko ima,obican narod nikakve koristi nije vidio od vas Softicu,niti ce od ovih na koje ti kukas,nek nam je Bog na pomoci.
ma đe svejedno? nerko ispušio
Parlament bez Genjca nema ljepotu demokratije.
hajde da vidimo i to, vidjeli smo kako ste vi funkcionisali sa Bakirovim srpskim i hrvatskim reprenzentacijama, nikako
SDA je stranka koja u 30 godina nista nije uradila,nisu mogli naci kompromis sa hrvatima...8 stranaka i HDZ i SNDS trebalo je samo 3 mjeseca od izbora u oktobro...
Ko kaže da nema. Oni se možda zovu drugačije ali se izdaju za Bošnjake. Ovima kao Softić bi to moralo da bude dobro poznato kako to funkcioniše
Jel to ono Softić išao u Beograd zajedno sa Zvizdićem da prenese Srbiji da se ne sikiraju jer neće biti rezoucija iako se o tome diskutuje? Na svu sreću Senad otkrio cilj tajnih putovanja
Ovo su samo rezervni igraci(zasjeli u klupe) koje ce prethona dvojica iskoristiti za svoju korist.Kad dobiju(a dobili su) bit ce odbaceni na smece srama!!
Ovo su samo rezervni igraci(pomenutog dvojca) koji su zasjeli u klupe.Kad ovaj dvojac zavrsi interesnu sferu,ovi igraci ce biti odbaceni na smece srama!!
Bilo kako bilo, SDA za tolike godine na vlasti nema come da se pohvali osim lopovlukom. poklopite se usima i UŠUTITE zavazda
Da ne citam bezveze...SDA k'o SDA...bosnjak je samo onaj ko ke u SDA ili DF-u??
Baketov pismonosa ili haber hajvan.
Vječna vlast
Vama SDA ovcima sada nevalja niko.Evo vlada Federacije formirana a isto tako na drzavnom nivou.Na federalnom nivou SDA bakirovci nisu uspjeli nikako za cetiri godine formirati vlast.Bolje je da sutite vi glavesine SDA.Nekad se mora i izgubiti.
Neko zabi ti tricu s parkinga cudic i konak.Haha.E jesi hablecina
Neko obeznijedio ti je nip i ns biro narednih 5 god.
Vječiti parazit, što na federalnim, što na državnim jaslama, našao se šupljirati. Dosta više tvoje mafijaške organizacije SDA.
bitno je da su nas isponizavali nekakvim jadnim sjedaljkama. jadno da jadnije ne moze bit sta je osmorka napravila. ja mogu razumit Konakovica koji je nedorastao mentalno, i NS koji nastoje Bosnjake poniziti na sve nacine, al SDP da tako nisko padne to ni u snu niko nije mogao ocekivati. pa cak se i clanovi SDP ibrete postupcima Niksica.