Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj poslati poštar za beograd sa pismom da neće biti ništa od revizije tužbe
Ovo samo kad inat proradi.Nema stalnog racionalnog razmisljanja.Nije Smidtler uvrjedio Aliju.Uvrijedio Je Armiju.
Nije,to je samo jos jedna u nizu izmisljotina vas komunista,uz onu o zlatnima kasikama (koja je zapravo obecanje dato borcima u bivsoj drzavi od komunista),Bakiru u trezoru,nekakvim vrevama zlata,pokradenim milijardama donacija itd...naravno,nikad ni jedan dokaz za sve,nikad ni jedna tuzba.Pametnom dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva je to recenica Softicu, nesto si rekao a nista nisi rekao. nisi konkretan kao i uvjek u tvojoj karijeri, izmakni se da malo mlađem ustupis mjesto
Mozes ti malo nekad i korak nazad napraviti
Ovo samo kad inat proradi.Nema stalnog racionalnog razmisljanja.Nije Smidtler uvrjedio Aliju.Uvrijedio Je Armiju.
kako bolan šta je mislio VRLO VAŽNO JE ŠTA JE REKAO
Daj bola Safete dosta te vise 30 god. Pust malo mladje ljude
sda i s p d a k
Softiću ili si neobavješten ili se praviš. Taj intervju nije išao uživo, unaprijed je snimljen i to pomno, sve smišljena priča onoga što izjednačava strane a i voditelja kojim neko upravlja. Otpor, ako znaš šta to znači.
Upravu si....nije mu se omaklo
Ovo samo kad inat proradi.Nema stalnog racionalnog razmisljanja.Nije Smidtler uvrjedio Aliju.Uvrijedio Je Armiju.
Izetbegovic je valjao samo SDA uhljebima koji ne bi vidjeli Sarajevskog asfalta i brojali bi ovce a ne pare da im nije bilo njega. Svima ostalim katastrofa.
Forto-Rogatica,Cengic-Foca,Konakovic-Rogatica,Nermin Niksic-selo pored Konjica,Damir Niksic-selo pored Brckog...nastavi niz,sve fina sarajevska gradska raja.
Samo konstatacija.Nigdje reakcije.Tako 30..godina.Narod je naviko. da nas svjetske protuhe vrjedjaju omalovazavaju.Ali je naviko da nema osude .nema rakcije .osim ispraznih floskula i komentara.Gdje je 100 hiljda demonstranata da Smidtu pokaze.ko je Alija.Sta je to BiH i zasta se je Borac ARBiH borijo.za koju cast.
Kako mu se omaklo. Pa taj je prije 3 godine govorio o BiH kao muslimanskom ostrvu u Evropi. Potom je prekrsio Ustav FBiH i doveo nametnutog, oktorisanog Njivu za premijera FBiH, da bi pogodao Covicu. Sada pokusava oboriti ljudsku, civilizacijsku, gradjansku presudu Kovacevic protiv BiH, cime se stvara normalna, gradjanska, demokratska BiH sa sistemom 1 covjek 1 glas.
Nije mu se omaklo...zar ne kontate
Nije mu se omaklo...zar ne kontate
evo ovog sa sda palamuda 40 godina, zenu u ustavni sud a pola familije po ministarstvima i to je ta pravda sda
Softic je dobar covjek, ali pasivan politicar. Ne zna se sukobljavati misljenjem, lupiti sakom od stol. Zbog toga zvuci i izgleda smotano. U vise debata je imao toliko prilika i argumenata da poklopi suparnika, a on nista, nije u stanju.
A šta je to Alija uradio da bi ga se danas neko sećao sa ponosom i osećajem zahvalnost? Republika BIH ne postoji, a Republika Srpska postoji.
hahahahahahhahaha nadaj se i zivi svoj san
sta je covjek netacno napisao pa mu minise lupate?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne vide se na slikama nametnuti,jedan od njih nekada bi pri spominjanju rahmetli Alije uvijek rekao rahmetli Predsjednik pa cak i ucinio bi blagi pokret tijelom kao da ustane,a danas je na drugoj strani,moj Predsjednice kakvih si imao prijateljada ti je znati!