Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba on nama ništa objašnjavati vi objasnite svojim gradjanima da nikad uci necemo u EU jer EU ne trebaju protektorati nedorasli za samostalno funkcionisanje.
upravo je to oko sto zele ovi u Briselu jaro
Aj pometi u svojoj avliji prvo... Lako ćemo mi ostalo.
Stanovnici bh su vec otisli u Eu
Ne odgovara ni tebi ni dodiku jer bi odavno bili u cuzi samo cu reci Ivo Sanader
optuziti Spagu za ovakvo sto je ludilo,mislim na upravo aminovani komentar od strane ne znam vec koga.Ne mislim da Klix ovakvo sto radi expresno,ali bi morao pripaziti na ovakve opasne komentare.Pa ovdje se netko igra sa zivotom prilicno principijelnog gosp.Spage,na stranu to kojoj ideologiji pripada gosp.Spago.
Svi ovdje viču što dalje od EU,a svi otišli u Europu i tamo kruh zarađuju,pa onda idite u Rusiju,šta čekate,od Rusije nemate nikakve koristi,niti će te imat
E moje Šerife, zar ti stvarno misliš da njega a i narod koji ga bira zaboli ona stvar za EU? Maloumnici su to, a veliki mu to tolerišu
sto dalje od EU kome se zivi u tom razvratu nek ide preko granice
Idi ti gdje nije razvrat
Ja se nadam da odustaje i da će nas na taj način sve spasiti ulaska u uniju koja je na strani Izraela
Lik koji je kao komandant krao vojničke naknade za prevoz. Tek da se zna.
Takvu nebulozu napises bez ikakvog dokaza i onda ce pojedini botovi da stvarno misle da je tako
Konačno da neko napiše istinu
Zasto bi objasnjavao gradjanina rs-a samo? Time su pogodjeni i svi ostali gradjani u BiH. Objasni ti onda gradjanima federacije da jedan covjek moze blokirati cijelu drzavu. Kako? Ko je to napravio i dozvolio i pristao na to? Jesmo li mi drzava ili nesto gdje svako moze kociti gradjane i unistavati im buducnost i prosperitet. Objasnite i vi zasto ste s tim covjekom uvijek koalirali na drzavnom nivou?
Pa to je dokaz da bih nije samostalna država
ne treba se zanositi Aljinim snovima iz 90-tih u kojima se ne zna za koji je pakt.Bosni je Jugoslavija bila i ostala majka i babo.
Samo jako i otvoreno.Dosta je bilo popustanja na svakom mjestu i u svakoj situaciji.I jednima i drugima.
Presuda Slaven Kovacevic protiv BiH je pencilin za legitimno predstavljanje, Federalizaciju Federacije, za Domove naroda, za konstitutivnost naroda kao prevazidjeni sovjetski komunisticki model rjesavanja nacionalnog pitanja, za nejednaku vrijednost glasa. Cuj da 1 glas iz Zapadno-hercegovackog kantona vrijedi kao 15 glasova iz Kantona Sarajevo, a 1 glas iz Livanjskog kantona kao 34 iz KS. Kakva je to demokratija. To je aparthejd, vladavina manjine nad vecinom
Briks je zakon nista EU