Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada simbol ciste vode “vrelo bosne” na koji se nije islo a da se ne napijes vode, sada stoji tabla pored izvora: “voda nije za pice”, jer su nacelnici idioti zbog svojih talova prodali zemlju na Igmanu i Bjelasnici na kojima su izgradjeni apartmani koji kanalizaciju trpaju direkt u zemlju pa se u vodi nalaze fekalije. Toliko o zastiti vode u KS.
Zahvalite se Ibri Berilu koji je sasvim slucajno u SDA stranci 🙂
Niko u vladi nece da napravi promjene i uradi nesto kao popraviti i pobosati zakone sto ce svima biti plus. Jedine stvari sto rade jest rasparcavanje i trosenje babovine, cak i ono malo sto su prethodne generacije cuvale mozda jer tad nisu bile sposobne da vide kako bih sebe i narod odobrovoljili u svojim naporima da napune drzavne kase i 'uspale' njihov ego na vrh kao neke slavne diktatore. Sramota do neba!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vode neće biti pitke s česme u narednih 5,6 godina sigurno.Uništavaju sva izvorišta da bi pogodovali građevinskim investitorima i glasačima.Uostalom narod je većinom blago retardiran čim 30 godina glasa za iste ili njihove klonove,sretno biće flaširane vode.
Ubi hlor, djecu umivati flasiranom vodom, ostecenja u ocima.
Doci ce 29 ljudi, a ostali šute k’o pič…
Voda u KS je davno unistena, hvala ovim zelenim kmerima i njihovim novim favelama za svoje krezube glasace i talibane sa bliskog istoka
Ja ne čuh nikad da ova Eko akcija protestuje protiv silovanja Bjelašnice od strane SDA kadra Berila niti bilo čega što je SDA uništila u posljednjih 25g.
850 Hektara na Babinom Dolu? Haha... Jbt koje neznalice.. Cijeli Babin do je 3-4 hektara, a nije posječeno ni 5.. Ovi ne znaju ni dokle se Sarajevo sve napaja vodom... A protestovali bi..
Drugi će neko riješiti naše probleme, samo nemoj mi teških tema. Nažalost takvo nam je stanje svijesti kod ogromne većine
Nek nam se jave ovi iz Njemacke i Austrije i kazu piju li oni gore vodu iz cesme/pipe/slavine?
Ja u Austriji pijem.
ne piju iz cesme samo snobovi..austrija, njemacka, holandija uglavnom cesmovaca
Kako vrijeme prolazi, vidi se da su ovi gori od svake dosadašnje vlasti. A mladi Memićev pulen nastavio njegovim stopama i to još jače i dublje. Iz temelja, nema šta!
Ovi što prodaju flaširanu vodu već trljaju ruke. Stokooo.....još vam samo korjenje treba dati.
Bitno je samo da se paradira i ulizuje "eu vrijednostima" dok dijete ne mozes prosetati obalom od smrada miljacke...
@Cohen352 kada to vec tvrdis reci nam i ko je to ucinio kao i ko je unistio Hidrogradnju,GP Put,Energoinvest,Vranicu,Fabriku cokolade Zora koje su bile respektabilne firme u bivsoj YU.Id njih postoji samo Energoinvest cija velika zgrada sluzi samo za izdavanje kao i Unitic u kojem je nekada bio smjesten gigant po imenu UNIS.
Još i vodu za piće trebamo da plaćamo...
Sve veci i veci degenerici dolaze na vlast
Šta još SDA nije uništila?
Opet neko sranje od nekakve Akcije a ne znaju ni šta je to izvorište a šta vodozaštitne zone.