Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz komentara vidim da je ova šestorka prava vlada. Za godinu uništili GRAS a ove ostale vlade ga sačuvale ostale 24 god. Napraviš 300 000 mil. Duga bravo za šestoru koja se vraća. Vi ostali crknite SDA je prošlost u KS.
koja sad sestorka? sad je to trojka od koje polovina je bila do jucer u sda
neg jel ovo onaj sto je zazidao odvodne rupe korita na Miljacki ? I ono bi da pobjedi Nečku ? hahahaaaaa
Ulaganje u javni prevoz je i ulaganje u cisti zrak.Ali SDA to ne interesuje, oni bi unistili i sve zelene povrsine u gradu Sarajevu, da mogu.
znas sta je mandicu gore na pale pa diskutuj o saobracaju sda ne uzimaj u usta nije posteno ni kulturno eno ti snsd pa kritikuj koliko ti volja
Za pocetak koje ovaj lik, znaci totalno si nepoznat????
Eto ti ces reci sta je tvoja bivsa vlada radila, e vala se vas pitam sta. Ja nista ne vidjeh nikakvog pomaka.
Gledaj arogantne face, misli da je još 2001. godina i da mu je dovoljno da se zove Srdan u Sarajevu i to mu je dovoljno za pobjedu i svi će ga nositi kao malo vode na dlanu
@JimmyHadzic11 sto SDa baliji smeta Srdjan.
Vidi ovog Vodovodnog eksperta sto je naredio zazidavanje odvoda iz Austrougarskog vakta na obali Miljacke... HAHA
Sve u vezi ovog covjeka je pogresno. Zasto trositi i ono malo rojeci kojim bi ga covjek nazvao kad nije vrijedan. Vi se drzite njega kao pjan plota i necete se pomaci s mjesta. Samo djela a ne rijeci, do danas nas general masu pozitivnih djela ima.
Zacepio odvod koji ima i istorijsku vrijednost, usliko, platio objavu. Zaposlio sestru partijske koleginive I sad lafo hoce biti nacelnik. Borba za gradjane, promjene!! A ti se Muzafere kupaj !!
Vidi ovog klošara...
Ovom je jedini spas za GRAS da zakrpi ponovo rupe, ovaj put auspuh u GRASovim autobusima. Čudo kako FGR komunjarice ismijavaju Bošnjaka Skaku na svakom koraku radi 2-3 rečenice gdje je pogriješio iako je samo pogriješio u izjavama a nikako djelima dok je ovaj Mandić kao Mr. Bean ispao budala sa zkrpljenom rupom gdje je se provalio kao najzadnji klovn a to niko ne spominje više. Ne brinite se FGR komunjarice, zato smo mi tu da napominjemo i ismijavamo
Mandić je toliko poznat i toliko je iza njega nanizanih političkih uspjeha da će on od nas napraviti Švicarsku. Gospodin Mandić može pričati o bajkama i vrlo je nekorektno što toliko svoju kampanju gradi na traču.
Grasu bolan odavno nema spasa, jos od kad je jusufvranic sve pokupio i otisao. Gras je tada trebalo pod stecaj dok je bilo malo dugova i malo ljudi koji ce ostat na ulici. Ovako su ga vjestacki odrzavali 20 godina i sad ce biti totalni kolap tih ljudi, nas gradjana. I sestorka i petorka i svaka vlada je totalno nekompetentna i poltronska bila.
Cekaj cekaj ovo je onaj ministar koji je u danu kada je Elmedin Konjakovic smijenjen-navecer otisao na zurku u BKC-u gdje se kolektivno slavilo.I ovi se sad kao podrzavao i on njihov kandidat za nacelnika.Majke li vam ga ko je ovdje lud???
Domet ovog SPRDJANA je pogresan odabir cijevi-sjetimo se Kranjceviceve,imate tu i krpljenje rupe kod Dva ribara-sjetimo se da je to odvodnja vode,svecano otvaranje led sijalica-sjetimo se Vogosce i tako dalje i tako dalje.I ti hoces da se bavis pitanjima lokalne zajednice?Tesko,izuzetno tesko
Po slici vidiš da je zapupuštan, a da vodi opstinu... Ko da je u ćumezu spavo