Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
N1 prekjucer objavio clanak u kojem je naveo da gotovo svi oboljeli kraken sojem na kraju zavrse na hospitalizaciji. Ni jedan americki ili britanski portal nije objavio nista slicno tome, a ni u ovom clanku se ne spominje da je ista ozbiljniji od omikrona. N1 sije strah bez razloga.
Ako koga zanima, mogu linkovati clanak.
Evo: https://ba.n1info.com/zdravlje/kraken-stigao-na-balkan-ovo-su-njegovi-simptomi/ Pod 'šta su simptomi' je sporna izjava. Američki abc portali nisu imali ovakve nebuloze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
RAZLIGU! 👊
Prestani biti supljoglavi zavjeraski pacov i dijeliti gluposti.
@Neplacenik Kamo srece. Ustvari ne bih se nikada mijenjao za ono sto imam. Ljekar je najnezahvalnije zanimanje. Obrazovan si, lijecis, spasavas zivote, a soli ti pamet i pljuje te svakakva seljadija. Tek kad vidis kako je biti sa druge strane (tj kad cujes price od ljekara), kakva marva sve dolazi u ordinaciju, smuci ti se sto moras dijeliti zrak sa takvima. S druge strane ja kao programer radim kad hocu i sta hocu, a cijene me i klijenti i saradnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokle će te širiti strah i propaganda ublehaši jedni.
Eno u mene komšija kupio kombi pun brašna,vode,konzervi i toalet papira i kazu da se zabarakadirao vrećama pijeska u podrumu kad je čuo da dolazi novi soj i rekao svojim da ga zovnu gore da izađe kad bue 0% zarazenih korona virusom u svijetu.
Stigao je kraken!!! Eno ga hoda po Ferhadiji.
Naredni soj dalabu
Izgleda nestalo para pa sad od gripica da se ponovo pelcujemo.
To je podvarijanta sranja koja se uporno narodu servira
Iz Hrvatske:Bernard Kaić, šef epidemiološke službe HZJZ-a, ovaj je tjedan rekao: ‘Danas je sasvim jasno da je lockdown bio besmislen!‘. I što sad? Nikome ništa. Trajno se oštetila fizička maloprodaja, ugostiteljstvo i javni prijevoz. Potjerala se radna snaga, gospodarstvo se utamničilo u stagflacijsku kolotečinu....Steta je enormna i ucinila je drzava sa predumisljajem.
A onda novi CCTR-42/#€45EGtr soj zvani Drijuztgnbvfr soj, taj je opasan
Hoću pelc!
... i onda je svozac zamotao čokoladu u omot.
hebo vam on mater dosta vas je vise
Eh znaci mjutujemo Klix portal i ostale laborante do proljeca, sve dok steknu imunitet :)
Mrrrshhhhh
Samo da mi je znati ko imena i po cemu daje ovim sojevima? Cuj kraken..
Kraken je elitna nacistička formacija u Ukrajini sastavljena od stranaca.
hahaha jeste se usrali ko da se vječno živi. Jeste li gledali borbe u Soledaru na telegramu, lete glave mladića ko snoplje ko da ste vi vrijedniji od njih.