Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad treba tuziti visokog predstavnika zbog negiranja genocida
ovaj pocinje kao i raja mu iz Zagreba da izmislja kreativne nazive za nesto sto ima svoj naziv kao sto stoji i u sudskim presudama.
Tužna je činjenica da je se Srebrenica toliko ispolitizirala da političari na obje strane uzimaju poene preko nje. Realno svi znamo šta je Schmidt htio reći..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne vidim razloga za pljuvanje po Schmidtu. A ova Senada da je 16 fakulteta zavrsila opet bi ostala glupa da razumije sta je covjek rekao. Nije on negirao genocid u Srebrenici vec je rekao da je za zavrsetak rata u BiH bilo potrebno da se desi genocid u stilu Srebrenice. Da nije bilo Srebrenice ne bi bilo sporazuma izmedju HR i BiH,ne bi bilo Oluje...
Šmit je tokmak serviran ovom jadnom narodu da ga izludi do zadnjeg i prevesla na robovanje u Njamačku. Hebo mu pas majku ko ga dovuče ovdje.
Djubre treba protjerati iz drzave.
Ovaj se izgubio ko Hadžira u grahu, čim se počne petljati po Bosni odmah se prohlupa..
Mozda ni hitler po njegovom nije pocinio genocid Scheiße Schmidt
Propalica iz kršćansko konzervativne bavarske stranke, UZP simpatizer po mentalitetu, postavljen na poziciju da čini što čini.
Sjeća li se neko sastanka Alije Izetbegovića sa Hakijom Meholjićem i Srebreničanima u Holiday-innu u Sarajevu...?
Šta se čudite svi,za njega je i holokaust situacija samo što to ne smije ni pomenuti...
Štuju ga Draganče,Gavrilo i najgori premijer ikad.
Jebat cemo mu mater
o njemu je jan böhmermann sve rekao. oholi i neuki provincijalac, koji kroji sudbinu cijele jedne nacije
NEDORASLI stranci prvenstveno ambasador Marfi zatim Smit, Satler Escobar su U POTPUNOSTI izgubili kompas. Dovoljan signal da se prava MZ mora uključiti a već su se ozbiljni igrači obavijestili. Osmorka ukoliko hoce vlast bez sda I hdz da predloži NOVU Parlamentarnu većinu bez nacionalnih stranaka u pravcu GRAĐANSKOG koncepta (za Stojanovica)
Šmit ne samo da nema pojma o Bosni, nego se svakim danom sve više otkriva da je u stvari prirodno glup
Da je pameti u Bosni i gram koliko se pojedinci diče da je imaju sada bi trebalo svi zajedno da se ujedine i traže njegovu HITNU SMJENU!!!!!! ali sve su to lezihljebovići 3,14čka im materija svima...
Dobro si nam ga gurnuo. Vratit ce se ovo i vašim državama budi siguran. Dzaba se borite protiv muslimana u BiH kada je u EU svakim danom sve veći broj muslimana
Ma smit buraz samo pisaj po nama dok bosnju po glavi ne udaras on suti a do tad mu mozes radit sta hoces