Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udovoljite vi Dodiku i Covicu lopovima kakve svijet nije vidio a pod sankcijama smo mi gradjani bez vode, bez grijanja i sa nenormalnim troskovima zivota. Mrs vise svi.
sankcije mozemo samo dobiti mi a nikako sivla ili katolici ko je imao embargo cjeli rat? gledali su kako nas ubijaju ali su odrzali embargo. Svi su bili naoruzani osim nas i svi su to znali ali im nije padalo na pamet da ukinu embargo. Nemojte da nam se ovo dogodi ponovo. Molite boga da rata ne bude ali budite spremni jer ovi drugi jesu budite sugurni.
Jedini veci lopovi su SDA i IZ
Ma trlababala, Dodik je ispitao granice i on a i mi vidimo da mu niko ništa ne može
Ko bude cekao da ti drugi kucu sredi …nahebo je ko sivi…
23% opet na aparatima.
Dobar aparat
Jako sam izneđen ovim međunarodnim političarima koji dolaze u BiH da kao fol pomognu.Pitam se kakvi su to ostali ,jer ovi su mnogo gori nego BiH političari .Sad mi je mnogo jasnije zašto se naša dijaspora jako mnogo angažuje u stranim zemljama .Moja mlada kćerka radi kao inspektor u jednoj zapadnoj vladi a konkurisala iz BiH.
Muslimani su umislili da je cijela BiH njihova, a u stvari ni federacija nije njihova nego polovina federacije pripada Hrvatima. Oni bi prvo da unište Hrvate i prisvoje federaciju za samo za sebe, tu im je janjičar Sejdo glavno oružje, a onda bi i Republiku Srpsku da prisvoje, ali to su sve velikomuslimanski snovi. Da ste prihvatili Kutiljerov plan rata ne bi ni bilo, ovako ce te opet dobiti federalizaciju i treći entitet, a još ste i u ratu dobili po nosu, a ništa niste postigli
Dok imamo Britance na svojoj strani, mi Bošnjaci se ne trebamo opterećivati nekakvim jalovim Europskim izaslanicima...
Nikakve sankcije EU ne može uspostaviti u Vijeću EU, uvijek će se naći jedan glas protiv
Spremimo se spremimo mi bosnjaci opet ce komsije u napad
Nema rs suverenitet! Suverenitet ima drzava Bosna i Hercegovina koja je glavnica a entitet kamata, pa kamata nije moguca bez glavnice!! Bosanci ujedinite se protiv karpatske najezde, nova ontologija zla dolazi iz Bg.
Ko su to politički lideri? Pošto u BiH imamo stotine stranaka/partija svaki predsjednik te stranke/partije je i lider. Ne trpajte "nacionalističke poglavice" u lidere. I oni su SAMO predsjednici svojih stranaka i ništa više. Koji crni lideri? Izetbegović, Čović, Dodik NISU NIKAKVI lideri. Oni su samo trolist kriminalaca, bandita koji daju sebi za pravo da ih "neko" zove liderom.. Građani BiH im NISU dali dozvolu za to "liderstvo".
Ništa od ovih nema, treba se spremit za rato.
Da nije bilo Amerike mi bi ovde idalje ratovali. Evropa je samo jela g*vna sve nešto "Pa de nemojte više, pa ovo pa ono".
Baš me interesuje jedna stvar.Da je bilo koji političar sa bošnjačke strane krenuo u odcjepljenje i u zahtjeve nekog dodatnog entiteta? Da je samo i pomislio a ne izgovorio bilo šta o formiranju neke vojske? Da je nagovijestio a ne i pokrenuo izlazak iz zajedničkih institucija? Za koliko bi ste SATI smijenili takve političare?Kakve bi ste im sankcije udarili? Za koliko bi ste SATI sve to proglasili državnim udarom?
Oni su dosli da dobiju dobre dnevnice a sve placeno. Malo popricati i napisati izvjestaj.
Nije mi jasno kako se politicari mogu dogovoriti ako se krsi ustav od njih samih. Kako se moze pregovarati o sudskim odlukama. Da li je to praksa na zapadu?