Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna je podijeljena u dejtonu sve ostalo je suplja prica
jos zamisli da im je ostala vojska, porezna, zastava, himna, grb, sve su to dobili dejtonom a alija potisao
Pa gdje su bili danasnji Trojkasi da odbiju potpisati i da lupe sakom od sto Amerikancima?Ah,da,pa oni su jos 1992. ugasili rad stranke dok ne vide ko ce pobijediti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A ovo je laz?
Naravno da jeste
Ja kao Bosnjak svaki dan crtam mape BiH ko Orban Madjarske, i svaki put sestarom zabodem da se centar vidi u politickom Sarajevu. I crvenim markerom oznacima Seher
L M A O
Tzv pc ne postoji, to je izmisljotina
Glede tog famoznog centralizovanja - reći ću da sam na društvenim mrežama nalazio komentare stranih državljana koji se ne mogu načuditi koliko je BiH decentralizovana za ovako malu zemlju, sa tri-četiri miliona stanovnika. Možda je politički korektno, ali totalno nepraktično.
To nije udzbenik, to su politicke parole
Kad lažeš sebe ne stigneš daleko.
" Bošnjaci žele centralizovanu državu, u Ustavnom sudu Srbe preglasavaju... od 5,3 milijarde dolara pomoći RS-u je pripalo manje od petine. Sta nije tacno ???
Bošnjaci žele centralizovanu državu, u Ustavnom sudu Srbe preglasavaju
Ustavni sud nije dejtonska kategorija i nema preglasavanja. A sta je problem sto zelimo centralizovanu i funkcionalnu drzavu?
Ustsvni sud je trn u oku ceteljima jer nema tzv. entitetskog glasanja i blokade
Pa kad je istina!?
Bolesno
Osim sto zlocini nisu spomenuti, ne vidim nista drugo sporno
pa da je spomenut zlocin potpuno drugi ton bi imalo sve, ovako ispada da su zrtve i samo se borili za svoje
SVAKI DAN SE POKAZUJE DA JE BOSNA PODJELJENA ALI IMA KOJI TO NEMOGU DA SVATE .PA VALJDA VIDITE U SVAKI ENTITET UDZES KOJA ZASTAVA STOJI ZNAS GDJE SI.DO TOGA SU VAS DOVELI TI KOJE STE BIRALI GODINAMA.SAD TAKVO STANJE TREBA I DA PRIHVATITE.
Ucenici u tzv pc nemaju historiju jer moj konj Dorat je stariji od te tzv pc.
Srbi imaju sviju domovinu,ovo je njihova domovina kao i nasa.Samo neki Srbi imaju alternativnu domovinu koju vole vise od ove.Al uvijek sam se pitao sto ne odu tamo zivjeti onda?
Zato sto onda vise ne bi bila alternativna. Alternativna je samo dok ne zive u njoj - ako odu tamo onda ona vise nije alternativno resenje.
Srbi crpe svoju povijest iz raznih mitova.