Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Staro muslimansko geslo.Ni slučajno ne raditi ništa novo.Napredak ni po cijenu života.
Kad je Drinu pregazio u nogu je ranjen bio.....
E ko nam o inovaciji i napretku pise, gluho bilo...
Ovo je vec drugi hidroGENOCID, salji maile u Brisel odma!
Drina je u rs-u, imaju pravo praviti hidrocentralu nece pitati ovu islamisticku gamad iz sarajeva, tako ste kmecali za peljeski most, isto ce biti za odlagaliste nuklearnog otpada, ko vas sta pita svako pravi na svome
Jadni mi kad smo spali na Bakira da nas brani
"No, stvari su počele mnogo ranije." Zašto se čekao zadnji momenat da se javno progovori o ovome?
Sve ce oni uzet od bih samo polako nema kod bosnjaka niko da ih zaustavi da neda da se protivi kakir se oko tih pitanja ne bavi to mu ni na kraj pameti tako je i alija ne brinite ima ko da vas cuva dok pola bosne poklase
bosnjaci imaju 23% drzave, i tu mogu braniti da se nesto pravi, ionako prave samo dzamije, i trzne centre nedo bog da sta da radite pametno, samo turci, sadaka, arapi, slicne nebuloze
Nista ne treba znati nego blokirati po svaku cijenu i tacka!
Kao sto je zemljiste .sume drzavno vlasnistvob tako su rjeke i more i nebo
Sve je Alija potpisao ovo 1995, da mogu pisati po drzavi. Ovo isto je mogao i 1992 1993 potpisat a ne bi naroda izginulo. Historija ce pokazati kakav je ustvari bio Alija Izetbegovic. Alija - dobar covjek, naivan i los politicar.
E moj Alija sta si potpisao. Bolje da su nas i gadjali NATO avioni, ali da smo oslobodili Bosnu do Drine.
Republika Srpska je formirana zbog ovih hidroelektrana. Da nije ovog ne bi ni bilo RS niti bi bilo negiranje građanske BiH. Srbija pod Vučićem se očigledno ponaša kao lokalna kolonijalna sila tretirajući Bošnjake kao domorodce iz Amazonije koji žive na naftnim poljima.
Glupe Bošnje ne daju da se grade mHE ,na malim rječicama,a dozvoljavaju da rs gradi HE Ulog na Neretvi
Pravoslavci i katolici u Bosni i hercegovini, koji se izjasnjavaju kao srbi i hrvati sto prije shvate da su samo sredstvo da im se opljacka drzava(bosna je njihova drzava,druge nemaju) prije ce im bit bolje. Niko od komsija njima ne zeli dobro, samo ih koriste za pljacku. Cista kolonizacija samo ovi domaci nikako da shvate.
E moj Alija sta si potpisao. Bolje da su nas i gadjali NATO avioni, ali da smo oslobodili Bosnu do Drine.
Treba znati da ko se radi na granici da drzava donosi odluke. Treba znati odakle dolaze te pare i kome, jer nema smisla da rade hidro centralu od para koje su ukrali od BH zbog nerazrijesenih dugovanja po osnovu drugih hidro potencijala. Prvo to rijesiti pa pnda dalje. Nemam nista protiv susjedne drzave ali znamo da sto su oni jaci, vise ce da nam nogu podmecu. Nema smisla da im pomazemo.
Volili bi islamski Srbi najvise da je ovo 17. vijek, da su u turskom carstvu, da vrijeme stoji, da se nista ne gradi, osim dzamija i par mostova. Da sjede ispred kuca, ispijaju kahve, bacaju hrkljus, dok im raja kuluci oko imanja, koja su oteli od svoje brace. E pa gospodo, ta vremena su prosla.
@PCiHBvoleobrezani - ''U pokrštenoj Srbiji su naseljeni gradovi Destinik (Dostinika), Černavusk, Međurečje, Dresneik, Lesnik, Salines (Soli tj. Tuzla), i u oblasti Bosne Kotor i Desnik.'' - Porfirogenit 10. vek ''O Srbima i zemlji u kojoj sada stanuju''.
Drago mi je što se muslimani opet nerviraju, ali mi je ipak krivo zbog prirode