Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skontali kantoni da je drzava prakticno mrtav konj pa ce se pobrinuti sami za sebe.
@akuzativ Hrvati, a posebno Hercgovci, Dubrovčani i Dalmatinci su imali poseban osjećaj za posao. Oni razumiju da se bez vakcine uskoro neće moći nigdje. Jedino Bošnjaci imaju iluziju kako će ovo sve proći samo od sebe i da su oni pametniji od drugih. Ovdje se vidi da BIH postoji samo na papiru. Ako su mogli žrtvovati mir za komad zemlje, zašto ne bi i danas narod za opstanak na vlasti. Dajte nam priča o Dodiku, o ukidanju entiteta, šta će nam ekonomija.
Hoce li se ovi kamenjarci vratiti svojim pradjedovima Srbima, kad ih cijepe ovom pravoslavnom tekucinom, Ili ce i dalje htjeti da budu Hrvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjaci ce biti posljednji narod koji ce se vakcinisati. HVALA SDA MAFIJO
i sta smo dobili kada se vakcinisemo
sebija daj apoteci dina nek ih uveze
ma hebes vakcine, ko ce Prvi maj docekat
Zasto uvijek sve osvojeno radimo... Umjesto da citava drzava u isti tren dobije vakcine... Ova zupanija je jedina ukinula policijski sat u ponedjeljak
ma hebo vakcine, ko ce Prvi maj docekat
U Sarajevu se krši Odluka Ustavnig suda i održava neustavni i nezakoniti policijske sat! Pa šta onda očekivati od pojedinih kantona. Ako mi Bošnjaci rušimo državu, šta očekivati od druga dva naroda?
Hahaha i vakcinisat ce se samo oni kojima ste uspjeli isprati mozak da korona uopste postoji.
Muslimani, ne cijepite se ruskom vakcinom, prema pouzdanim podacima stavljaju svetu vodicu unutra. Od kineske vam se ukose oči i postanete komunista i ne idete više u džamiju. Opet, u zapadne stavljaju svinjski gen, pa vi razmislite.
Kad znaju, Bosnjaci i ne znaju ni kako se narucuje,samo.je to u pitanju, neznalice...
nek vas covke upise na dodjikanovu vakcinu
Hocemo i mi u Kantonu Sarajevo ISTO OVAKO!!!!! OXFORDOVA VAKCINA ODMAH
Hoce li se ovi kamenjarci vratiti svojim pradjedovima Srbima, kad ih cijepe ovom pravoslavnom tekucinom, Ili ce i dalje htjeti da budu Hrvati.
Sretno 👍 ja vala necu vakcinu kupit ću plinski boca za bacaš plamena pa nek dodžu ako smiju 😂
@Mando1991 Jesi smijesan seljak
Svaka čast za snalaženje i rješavanje problema ali ovo je pokazatelj da ne postoje institucije BiH, nažalost
Za tu britansku tj Astra Zeneca jutros objaviše da je efjkasnost katastrofalna, ispod 10% u populaciji iznad 65 godina, tj upravo u onoj grupi zbog koje se i daje.
@kolorit ne daje se samo 65+. Vakcine se daju svima koji su 16 godina i stariji, a iduci mjesec krece vakcinacija djece od 12 do 15
@BuZZ135 Hajd' sad pročitaj šta sam ja napisao i koja je poenta a šta ti na to odgovaraš.
svako svome jatu zuri pogotovo cirilicni