Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I plata bitrebala da bude 2000 evriča i penzije 1000 evriča de ne seriU Grasu ima administracije ko da imaju vozni park Londona.
Bili izbori litar nafte 3.5 marke karta 1.40km, sad 1.80..gorivo značajno palo. Koji je ovo kreten populistički.
Kad se radi dobro je, kad se nabavljaju nova vozila dobro je, kada malo poskupi belaj. Neka je, sve je poskupilo i sta sad. Nastavi sa dobrim poslom da imamo prevoz ko ljudi. Ko ce nama ugoditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vozila na cestama ko da niko ne radi od 08h-18h uvijek su ceste pune ....ipak ima se može se......
Dajemo po 10,000KM kupcima novog električnog auta, onda im besplatno punimo struju i dajemo im VIP parking... a fukare će im taj eko-glamur lajfstajl pokriti kroz skuplje autobuske karte. Dakle najsiromašniji građani koji ne mogu priuštiti auto će subvencionirati naše najbogatije da kupuju i pune svoja nova auta.
Saobracaj je pun jer Sarajevo ima vise auta nego sto je imalo kad su se ceste u Sarajevu pravile. Tri trake za glavnu cestu su premalo za ovakav grad, samo naravno tibra mafija ne misli o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bila cijena 1.40, sada 1.80 Steta 0.40 👎
Mozete poskupitu ali karat mora da vazi sat vremena i uveditie pored mjesecnih i one od 7 ili 10 klipova kone ce biti jeftinije od 7 ili 10 pojedinacnih…morate nesto dati ne samo povecavati cinjenice,mora biti vise mogucnosti
hajde bgt najjeftinije u regionu pa i jesu najgora vozila
Realno 1.80km za jednu stanicu, necu nikad ni u snu platiti. Napravite sistem kao sav normalan svijet, uvedite elektronsko placanje, milion primjera je u svijetu kako se moze sve regulisati ali zato samo kod nas platis kartu, udjes u tramcaj kaze nestalo struje, cekas godinu dok dodje struja, tramvaji su katastrofa, dotrajalo, unisteno, nesigurno.
Ma ja on jos ucinio uslugu raji
Sad supljiras sa pricom ,sto nekazes istinu da vas je Centrotrans primorao da dizete cijenu karte !
Vracanje na staru cijenu, ali bi bilo pametnijr kao u Zg staviti kartu na 1KM, pa da svi placaju, jer ovako se 70% sferaju
Napisah 364 €. A mislio 365 €. Potkrade mi se dan, a sa njim i euro. Ali vidim da je komentar za Beč već neko objavio . . .
Smrad si ti veliki. sad kad je gorivo pojeftinilo vi dižete karte.
U Beču je godišnja karta za javni prijevoz 364 €. 1 € po danu. I voziš se koliko hoćeš i gdje hoćeš - podzemnom, autobusom i tramvajem.
Da, ali u Becu kupuju kartu. Kod nas se tuku sa revizorima ako im traze na pokaz...
Za onakav prevoz u Becu ja bih platio i 1000 e godisnje. Iluzorno je to porediti na bilo koji nacin sa nama, osim da je kod nas skuplje kao i mnogo cega. Dotle ce nam prodavaci magle ala ovaj pricati kako smo jos dobro prosli.
Nasa godisnja karta 325 eura za ogranicen gradski prevoz (mozes probati, ali da li ces stici gdje si krenuo, to nikad ne znas). U Becu godisnja 365 eura za metro, bus, tramvaj, voz, s kraja na kraj za 15 minuta. Prave nove linije konstantno. Ko je bio zna da nikakve slicnosti s ovim nasim nema, a kod nas jeftinije samo 11%. Da ne spominjem razliku u standardu. I mi se hvalimo kako ovo nema nigdje. Nema, za onog koji nije vidio bolje.
ovaj napravi novu teoriju relativnosti od poskupljenja karti
Za mene je djaba, kad udje revizor samo mu kazem "Adnan Hilzanija jel preso jel prešo u federalnu? 😂
Znamo se poselami ga 😂
Centrotrans je nakon ugovora sa Vladom KS 2022. poslovao sa 48 MILIONA KM prometa od toga skoro 4 MILIONA KM čiste dobiti. Promet Centrotransa 2020. je bio 23,5 MILIONA KM i poslovao u GUBITKU 1,1 MILION KM. Ne znamo kome Vlada KS i Šteta bacaju ublehe.
Dok je KJKP GRAS Sarajevo u 2022. poslovao sa 27.3 MILIONA KM prometa i bio u gubitku čak 22 MILIONA KM. KJKP GRAS je 2020. poslovao sa 30.5 MILIONA KM prometa i bio u gubitku 11.4 MILIONA KM. Toliko o sposobnosti Vade KS i Ministarstva prometa.
Ajde prvo natjerajte trgovce da skinu cijene pa onda povećavajte. Ne može budžet više da ga ....beš.