Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota,cuj traze izvinjenje.Pa jel vi hocete da se zamjerite nasim prijateljima iz EU?Ugledajte se na Trojku,kako oni mudro sute i klimaju glavicama na sve sto se dogodi.Morate biti poslusni,pa mozda i vas Murphy i kompanija nametnu na vlast sljedeci put.
Ćuti bolan. Da vam nije Amerike i Evrope BiH bi se odavno raspala na tri dijela. To ko ima i malo mozga shvatiće. Nemojte ih provocirati pogotovo kad postoji velika mogućnost vraćanja Trumpa na vlast i zaokreta u Američkoj politici. Stvarno mislite da nema Amerike i zapada i da bi spriječili raspad BiH, sa cirkuzantom Helezom koji kupi dron u kineskoj radnji i hvali se velikim dostignućima nemjenske industrije.
EU vam prijatelji, cuvaju te ko medvjeda u kavezu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedino Trojka suti na sve.Njima ovo ni ne smeta jer oni bi isto uradili.
Jako čudno, pa nisu ni embargo na "nešto" 92 uveli Južnoamerikanci i Indijanci, a neki Janša kao iz Bolivije "mazn'o" helikopter MUP-a BiH.
Richard Holbrook bio sam pod isntrukcijom da zrtuvjem Srebrenicu https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE ko je iznenadjen ?
To su braća...i uvijek su bili... Džaba lažete i zavaravate sami sebe... Zamisli embargo na uvoz opreme i oružja za odbranu i spriječavanje g3n0cida.
Sta nama dolijela Europsa unija unistavaju Bosnje i muslimane u svijetu;! Oni su napravli rs i da Bosnu i Hercegovine podjele i Bosnjacima danu fildzan Drzavu!?
Cije izvinjenje? Pa ta ista Europa je nijemo posmatrala etnicko ciscenje , silovanja , razaranja ...i isto bi danas zatvorila oci.
Kako je nas narod naivan. Stranku Naprijed boli briga za zrtve, samo traze nacin da se domognu kojeg politickog poena.
Sto puta dokazo da ne postujete srpske zrtve, a hoce graDZansku drzavu. Republika Srpska nema cijenu! Samo moramo se Rezima sa obje strane Drine rijesiti.
Medju ovih osam hiljada nema vojnika, sve civili? Gdje ste vojnike sahranili ili niste ima li gubitaka?
Pa i kod vas su u Srebrenici vojnici sahranjeni u dobrom procentu.
Ili da Sattler ode na Kovače i pomoli se pred jedinom legalnom Armijom.
Drzava se raspala, mi u fazonu ali gledaj gdje su polozili cvijece, nemamo drugih bitnijih problema.
EU, USA - pa oni su Servima mnogo bliži mentalno i ideološki nego nama. Sada ih malo pritiskaju zbog Rusije ali za sve ono od 92. do 95. oni su im davali svaku vrstu podrške a nas su držali na humanitarnom minimumu.
Stanite ljudi logicno je da su tu ukopani civili pa sam naziv groblja je vojnicko groblje....sve je tako logicno samo mućnite svojom glavom i slušajte nas iz eu
Djesi Evropo, k....u.....n.o stara?
Tako je