Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga nije stid uopste ovo da izjavljuje. Sjetite se unazad(nisam siguran) 5-6 godina, non stop redukcije bile, a puno vise kisnih dana bilo
Haj ne lazi
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Velika susa,bez padavina i zastarjela vodovodna mreza su razlog nestasice vode.Zar je to tesko shvatiti,a ti mislis populistickim izjavama doci do nekog glasa.Ofiran si Becirovicu.
Pa nije tolika suša kao što je bila u julu
I guze za glas koji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ova svakodnevna isključena vode po noči devastiraju, zbog čestih promjena pritiska, vodene instalacije, a da ne govorimo kada dođe voda puna je mulja i pijeska. Potrebno je bar pola sata ispirati instalaciji i mijenjati vodu i bojleru. Veća je šteza od "uštede".
Potoci su tekli i dok si ti brk mastio ministarskom platom.
Ovog lika znam od djetinjstva, nema veceg petljanca. Nije đaba završio kod rumenog u stranci
Odmah mijenjati cijelu upravu ViKa ne čekati izbore. Zaposliti stručne, odgovorne osobe dati im dobru platu i uvesti kontrolu rada.
Prvo provjeriti ko je najveci uvoznik flasirane vode i to vam je polazna tacka za otkrivanje kriminala.Taj uvoznik ce vas dovesti to sprege njega i nekoga na funkciji u vodovodu.Od grada sa najzdravijom vodom i neogranicenim kapacitetima dosli smo u situaciju kao da smo u sahari.
Miran budi, nije ti udobna plastična stolica. Nikom nije teže pao gubitak fotelje od tebeeee....
Samo NIP SDP NASA STRANKA SVI OSTALI 0000000
Sto nemogu suplje , pa odi vidi vodostaje rijeka i izvora , sve skoro presusilo od suše , odakle ce biti vode u ovolikom KS
Zašto premijeri i monistri iz SBiH kad su bili dio vlasti u KS nisu riješavali vidu? Najviše redukcija je bilo upravo u mandatu kad ste vi sa SDA participirali u vlasti. Sada se radi na revitalizaciji vidovodnog sistema, al ne može preko noći . Lako je sad palamidit i napadat.
Aaaaa sto se strucnjak zadao pred izbore :P
Kaže trojkaška botina h8er: Bolje da nema vode nego da je SDA na vlasti. E pa svaka čast na izjavi, majstore. Ništa vi niste bolji od onih prije vas, svi ste vi bukvalno ISTI!
Nije dobro, ali kao da smo senilni i nemamo memoriju kako je bilo prije par godina kada su svakodnevno zavrtali ventile tokom noci. Znaci da stanje nije gore od prethodnog, ali da moze bolje, naravno da moze. Bolje da ovaj Becirevic objasni odakle mu milionski stan u Importane centru, apartmani, vikendice, skupa vozila, gardaroba, luksuzna putovanja.
Prodaju vodu, svijet nema vode, nas će naši prodati, kao i sve što su, naši građani neće imati dostupnu vodu za piće, ovi sve prodaše, narod mora na vrijeme obratiti pažnju na to
Potpuno je čovjek u pravu.
Prodaju vodu, svijet nema vode, nas će naši prodati, kao i sve što su, naši građani neće imati dostupni vodu za piće, ovi sve prodaše, narod mora na vrijeme povratiti pažnju na to