Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Omera preletača i svjedoka u odbrani pedofila. Bio direktor škole i svjedočio u korist presuđenog pedofila. Biografija: član SDA pa prešao u SDP pa se vratio u SDA i sad u S za BiH. To je veliki malograđanin kojem ne treba dati ni blizu vlasti. Moj Semire koga ti promovišeš.
Rumenige je uništio I Stranku za BiH. Blokirani su im svi bankovni računi. A nije odležao ni dana zatvora zbog smrti nedužnog starca-pješaka.
ma vala i te stranke što primaju preletače mi nisu jasne, kako možeš jedan dan biti SDA a onda SDP, kruške i jabuke
Stranka za BiH: "100% pih!". Još jedna wannabe SDA verzija, u teškoj borbi protiv DF-a za lidera desnog krila ove temeljne državnootrovne stranke.
Cabballeroo Šta je sad pa ovo, novi nadimci: "nametnuti"? Ko su sad ti, tj ko sam sad ja u klix novogovoru?
Xi Jingping Efendic 12 bi da bude jos 4 godine. Pa da mi je brat sto je dosta dosta je.
Ova stranka ce trajat samo do izbora jer su bankrot a finansira ih SDA, onda kut koji mili moji jer svi oni koji su do sada punili SDA crne fondove su po zatvorima.
demagogija političkih stranaka i njihovih vođa je prešla sve granice..čuj ti to"ovo je borba za našu djecu"
Kako kad su im svi racuni blokirani, jedino preko SDA racuna.
Rasturit ce blok SBiH, SDA, DF ovu TROJKU nesposobnu koja se samo izmedju sebe svadja.
rumeni kupi stvari iz kancelarije, znaju ljudi da si SDA potrcko i ako si ih napustio uz objavu brutalnog snimka kriminala u organizaciji SDA. Odgovarat ces kao i svi SDA nacelnici.
ova stranka ne postoji
Sve go uhljeb i bivši SDA-ovac. SDA-ovac u srcu i duši. Samo kao umjerenija, primamljivija vanjstina. A u suštini:glas za ove glas za SDA i dinastiju Izetbegovica. Isto kao i DF.
Kartel Trojka koja je dezurni servis za HDZ pada
SDA b tim.
Blago nama, sve borci protiv korupcije, ha ha ha ha ha
Postoji seljak gazda i domaćin ali kada tog seljaka staviš u politiku ili neku funkciju tada je to ne navodjena raketa ili slon u staklari!
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahaha
Stranka velikog demagoga harisa silajdžića čovjeka koji osim engleskog jezika pod milim bogom nije znao! Uvali nam ga alija da se sa njime zabavljamo dok on rahat i u miru rastura Državu sa neprijateljima BiH!
uzima lik Novi Grad glat.
samo u snovima SDA botova