Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo je Nermine,popiša se sam po sebi...Policija i politika..kud ne ide,kud je zabranjeno...Vratis li se u uniformu,bit ces Efendicev milconer
Zar po zakonu o pol sluzbenicima policajac ne smije biti član stranke, a pogotovo biti na listi
Kad je tako dobar , a sigurno jeste, šta bi radio u Predsjedništvu BiH .Pošto je Šehović ekspert u oblasti krivičnog prava, neka se bavi svojim poslom odnosno više će uraditi u korist Države u Tužilaštvu i sudstvu BiH.
Malo papku teleća glava . Za malo mi je bio simpatičan
Samo je jedan Predsjednik Školovan za tu poziciju a njegovo ime je Denis Becirevic!
Ovo je već zanimljiva opcija, iako je SZBiH ono strašno koga su stavili sve na liste.
Iskreno poslije onih gostovanja kod na Face-u ja sam ga zagotivio,jest mi jednom zasmetalo jer je sigurno bio u krivu što se tiče jednog čovjeka starijeg koji s njim radi kojeg je pohvalio javno a taj čovjek je sklon korupciji to svi znaju, al eto mlad je još naučiće pa bi mu to jedino zamjerio.Da znam da ima šanse glasao bi za njega,ali izvini NERA ne možemo jer onda Bakir pobjeđuje.Moj savjet povuci kandidaturu,jer se narod baš zaprepastio tom odlukom, još SBIH karastrofa.
Dala bih svoj glas Sehovicu samo da ga nije predlozila Efendiceva stranka..ovako, zao mi je!
Znaci to je taj koji bi, pored Komsica, trebalo da pomogne Bakiru?
Zar policijski službenik može biti član stranke ili politički da se angazuje????? Mislim da je ovo čista fula????
A po čemu je Bećirović bolji od šehovića. Sem toga ako želite promjenu birate novog kandidata a ne kandidata koji je na budžetu 25 godina bez rezultatas. Zato bi trebali svi za šehovića.
Tako je!!!!!! Zapeli za Denisa ko da je nez sta nego obični uhljeb
Prvo ti si sda botina. A normalnim ljudima ako ovo citaju evo odgovora na tvoje debilno pitanje. Zato sto denis moze pobjediti bakira, a ovaj ne moze. Moze samo uzeti glasove denisu sto vama pase pa tako pises i vjerovatno je zbog toga i kandidat. Druga stvar, on je policajac, kompromituje se a i ne poznaje diplomatiju, protokole i politicke igre.
Dobri, posteni Nermine, radi ono u cemu si najbolji, vladaj materijom koju poznajes. Nemoj da ti ukaljaju obraz svojim manipulativnim igricama.
Ovo mu nije trebalo, pokazao se kao Bakirov i SDA igrač, svaki novi bošnjački kandidat je vjetar u leđa SDA i Bakiru, veliko razočarenje
DF i S BiH su produzena ruka SDA !!!!
Ovo kandidovanje je jos jedan dokaz simbioze sda i sbih, da otmu koji glas Becirovicu. Dosta je vise! Od kako se haris silajdzic otcijepio od sda, te dvije stranke stalno drzavom vladaju skupa, a rezultat je trecina odseljenih Bosnjaka iz zemlje i propast onih koji su ostali, osim sacice poganih tajkuna u sprezi sa sda-sbih.
Policijski sluzbenik ne moze biti clan politicke partije niti u uniformi prisustvovati politickim skupovima...po Zakonu o policijskim sluzbenicima...a on je kukavicije jaje podmetnuto od strane Rumenog da odvuce glasove od Becirevica da bi Bakir pobijedio...uostalom ne znam kakve zasluge ima u karijeri osim sto je streber najstrasniji i sto je napisao izvjestaj o slucaju Memic...a nista nije konkretno uradio do sada...
E moj Nermine ti si samo žrtveno jagnje,da ti ublaže bol,pošto se zna ko će za gl.tužioca pa eto da ne ostaneš praznih šaka...tugaaa šta se radi...al ne mogu da vjerujem da si ti pristao na to