Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sanse jer bi tada realno bakir dodo i covke imali bar 50% glasova manje nego sto ih inace "dobiju". Lopovi to nece podrzati.
Ma super su ovo skontali, mogu fino povezati tačno ko je za koga glasao.
Kako mogu povezat, mogu onda i preko ID i potpisa koji se do sad koristio, nece ti listic snimati video nadzor
Samo ako je tako. Nisam protiv pospješenja ali ne po cijenu anonimnosti glasača koja je ključna za visok odaziv na izborima kao i sigurnost gradjana.
Ma ne, treba i dalje Dodiku i Čoviću omogućiti da preko parlamenta zadrže stara tehnička rješenja i da ponovo pokradu 20% glasova. Ljudi, promjena tehničkih rješenja glasanja ne znači nikakvu strukturalnu promjenu glasanja. To je promjena na nivou nekog profesora sa faxa koji donese nove tehničke mjere da mu studenti više ne mogu prepisivati.
Bakir i Covic na respiratorima