Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti pare sa budzeta za stranke,hitno,odmah prva sjednica na drzavnom nivou.Radis da bi njima davao,uzimaju nas rad i trud,da bi uzivali.
eto toliko kosta 200m pruge sto je Neretva odnijela. Haram pare sve
SDPu nece pomoci ni duplo na slijedecim izborima. Ode njiva da cuva ovce sa svojih 3k glasova.
SDP potrosio najvise i prosao najgore. Kad nemaju damu da vode socijaldemokratsku politiku. Nego Nermin plijeni "tamo neke njive i sikare" od države i prije Dodika, i priprema se da nam uvali 20% porez na dohodak u zakonu o radu cije detalje kriju kao zmija noge! SDP nece postojati na iducim izborima. Nste vi SDA da vam glasacko tijelo sve oprasta jer im je bitno samo da glasaju za "svoje".
Ali mislim da je Niksic i toga svjestan, samo ga nije briga, zato daj sad Touarega a poslje mene potop!
Mogli ste davo zavrsiti auto put koridor 5 c , da su ti novci ulagani u tu svrhu a od vasih mandata narod nema nikakvu svrhu !
Ima se moze se narode trazili ste gledajte.
Ovo je objasnila Dubioza Kolektiv u pjesmi Kažu: 'Tjeraju na izbore svake dvije godine. A ja glasam za kafanu i marihuanu.'
Analiticki gledano ovo je vjerovatno ispravano, samo sto u tu analitiku ne ulaze oni troškovi koje je za SDA, SNSD i HDZ pokrio neko drugi, naprimjer građani i "privrednici".
Narod placa milione da izabere
A kad treba mladima dati za stanove za sve ostalo nema al pajdo moj ima da se organizuje zbor i da se kupe glasovi
Berilo iz zatvora pobjedjuje, isti vladaju godinama. I ne treba dat pare narodu, samo mu uzimat za kaznu vjeruj mi
Eto samo sa strankama se bavite, i posle se pitate sto ne dodje Erdogan i ne ulaze u ekonomiju u firme. Morate stvoriti podlogu za ulaganja a ne stoje gole livade bez uredjenih papira, i bez poslovnih planova. Posle vam Vucic kriv, pa ovaj onaj. Jedina vam je tema rat, proslost, i stranke, i ocekujete da Erdogan ulaze. Odmorite bolan malo od price o ratu i stalnim obiljezavanjima proslosti nego se bavite ekonomijom ha ha