Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo bas.Samo ove studente iz Izraela treba dobro izje..at.i
Kao ucenica ovog koledza i ucesnica manifestacije, prenerazana sam vecinom komentara koje sam procitala. Ako vam se ne svidja to sto se mladje generacije ujedinjuju i normalno druze, sto se ne prepiru putem drustvenih mreza, ne vrijedjaju i grade normalnu buducnost za kakvu ste vi uskraceni zbog svog primitivnog razmisljanja, mozete se suzdrzati bar od komentara koji kvare ovu divnu objavu. :)
Mmm mačkice jesi li nevina? ❤
Birajmo profesora Mirsada Hadzikadica ljudi. Jedini covjek koji ne zastupa stranacke interese i bez oraha u dzepu. #MH2018
Bednici jedni a da je neki srbin sa tri prsta razapeli bi ga
Dvanaesta slika najljepša!
Dje si ti, lopta puno puta od obruc! Sta ti je bio Moshe Pijade?
Najljepsi grad
Zipa siptara na 13oj jest ruzan hohoho
U pm opet albanski orao
podrška braći somalijcima.