Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iranske zene su jedne od najobrazovanijih na svijetu. Zive u takvom sistemu da to ne moze da dodje do izrazaja. Skoro svaki fakultet ima djecije obdaniste.
BiH mora osnažiti veze sa Iranom, na svakom nivou. Ne smijemo zaboraviti ključnu podršku i pomoć Irana tokom agresije na našu domovinu. Ne kažem da se trebamo odreknuti Zapada, ali njihovu "dobru" namjeru smo vidjeli 90-ih godina. Jako dobro bi prošli sa nabavkom njihovih dronova, kao i raketa kratkog i srednjeg dometa. Automatski se odvraćaju svi oni koji bi pokušali nauditi BiH.
Ako te veze ne mijesamo sa vjerom, nego iskljucivo ekinomsko-vojna saradnja, onda nemam nista protiv. Šiizam i Islam su suprotna vjerovanja kao Islam i nilo koja druga religija.
Vlada Kantona Sarajevo nema novca za radionicu za djecu sa posebnim potrebama. Nemaju novca za zdravstvene radnike. Nemaju novca za prosvjetne radnike. Ali imaju novca da finansiraju GOLF, da bogati i djeca bogatih ne plaćaju punu cijenu bavljenja ovim elitističkim sportom.
bohe te vlada i KS aj igraj se razgulitku...