Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Studenti, Trojka će odrediti kakva su vam prava.........šta vi uopšte imate s pravima.........
Jel opet SDA kriva?
unsa je unistena institucija od skrijelja
Slazem se da je izjava Kenele Zuko nesmotrena.. Ipak smatram da je njena izjava vodila u drugom smjeru a ne na takav nacin da je htjela nekoga da ponizi i omalozava... jer da je tako nebi odmah u startu izjave rekla da je njeno selo bila livada...I da nije bilo nista sto danas ima. Dalje nije se ovdje samo pomenula istocna Bosna vec se pominje i Orasje koje je na sjeveru.
da vam skriiljac pomogne?!? probudite se njega samo fotelja interesuje
Koga briga za studentske domove. Na vlasti su oni čija djeca spavaju u vlastitim stanovima. Nije njih baš briga za one koji jedva i dom plate :) been there, saw that. :)