Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ide predmet na Sud za ljudska prava i imamo novi slučaj na stolu. Uz već poznate Sejdić, Finci, Zornić itd.
opet tuzba sudu u strazburu i dobice presudu
Na žalost , u BiH vladaju nacionalne stranke i to je trenutno jedina realnost ( 97 % ) , Dejton , Ustav . BiH je višenacionalna država i rješenja za sebe može tražiti samo u sličnim državama . Da postane građanska država treba doći vremenom iznutra , iskrenim dogovorom i velikim radom . A ovakvi samoproglašeni građani ( od ponedeljka ) su obični debili koji samo uništavaju svaku nadu da BiH ikada može biti iole normalna država . Prokleti bili . Fuj .
Zlatane samo NAPRIJED!!! Bice Bosna i H zemlja slobodnih ljudi na svakom svojem pedlju. Pasce sila i nepravda. Do nas je……
cirkus sda 2 završen
A jeste li vi gospodo iz Suda culi za akte EU i UN o ljudskim pravima i slobodama koje su iznad zakona u BiH i po kojima se takodjer mora suditi. Vi ste sramota ovog drustva i drzave. U funkciji ste vi ovdje…..
Dvojica skoro na vrhu liste najodvratnijih tipova na politickoj sceni
Zeleni građanin. Vrlo zelen. Toliko zelen da nikako ne može bit građanin. Ali, lagat se možemo. To kod nas ništa ne košta.
Ne smiju zbog Plenkovića i OHRa..
Doktor Ustavnog prava! Sada idemo dalje! STRAZBUR! A vi trojku➕ možete hvaliti kolko hoćete, NAROD GLEDA SVOJIM OČIMA I NE MOŽE DA VJERUJE DA TROJKA PO PITANJU DRŽAVE( kako kaže zlatni ljiljan ⚜️) NIJE IMALA NIKAKVIH ŽELJA!!!
Koji idiot, u ustavu ugradili konstitutivna plemenaa i izbrisali sve ostale