Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Delalić 30 godina muze opštinske pare i on ima obraza nekoga prozivati
Frajer je sve funkcije obnasao.. ne znam ko ga stalno gura ali ovo je nevjerovatno.. od kad znam za sebe uvijek neki Delalic.
A možda je pošten i obrazovan?
Tajib Delalić? Pa taj uhljeb godinama sjedi ko fikus, sluzi samo da prikriva kriminal glavnog!
Taib u pravu 100%..Evo dokaz u proslo mandatu kako je sina Nedima imenovao u Odbor za dodjelu “Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva” u 2018. godini u sastavu: 1. Prof. Dr. Velija Katica, predsjedavajući 4. Mira Jurić, članica 5. Vibor Handžić, član 6. Miroslav Živanović, član 7. Dado Stojnić, član 9. Salih Selmanović, član 10. Novka Agić, član 11. Benjamin Isović, član 13. Nedim Biber, član
Oni su prve komsije iz Buca potoka.Bajru poznajem kao pristupacnog i prijatnog covjeka,a ovaj Delalic,po mom sudu djeluje nadmeno,narcisoidno,prepotentno.
Možda ti je pogrešan sud?
Posto sam dugogodisnji stanovnik Opcine novi grad mislim da je Bajro biber sve tacno rekao.Ovaj Delakic decenijama samo mjenja resore.Negdje sam procito da i pored toga prije 2-3 godine je bio u upravnom odboru Vodovoda.Koliko li samo ima radnog staza?Covjek bas u godinama.
A najace od svega je kad počnu da nabrajaju po čem su to njihova dzeca sve dobra... Ma hej oni helem nejse sa onim bbbb su tacno opisali sve i jednog ovog uhljeba I potomke im... Hoćete da vidite sta kako? Samo gledajte 4B
Hjooooo eto našla se dva pravednika raspravlja ko je veći pravednik. Chmarellos i jedan i drugi realno ko god je u današnji vakat na bilo kakvoj funkciji je klošar ii saucesnik pa sve I da nije - jeste.
ovaj Delalic pored toga sto se godinama vuce po Opcini po raznoraznim funkcijama bio je i clan nekoliko upravnih i nadzornih odbora poput Vodovoda,TVSA,ZOI-a,BH Telekoma,Turisticke kako on tako i njegovi blizi clanovi porodice, sjetite se KIOSKA od 250.000KM
Samo izborni prag podici, pa se nece imati dovoljno love za kupovinu glasova kao sto je sada slucaj: kupis par stotina glasova, postanes vijecnik pa onda vedris i oblacis....kao jezicak na vagi cas si na jednoj, cas na drugoj strani...kako koja vise ponudi.
Biber ucijenivač par excellence. Ko biber po pilavu.
Sve je to u pet deka.
Kako to misli "vrati" na poziciju pimocnika nacelnika? To je rukovod mjesto. Prema zakonu o drz spuzbi, cim se kandiduje mora dati otkaz. Nema vracanja. Vracanje vrijedi za pozicije koje nisu rukovodece.
Bajro Biber stranka BOSS, haris pleho, sve ti se samo kaze....nema ovdje zakona....
Ne zna se koje gori i veći lopov...
a ti si onaj sto je napustio sjednicu kad se birao Bogic za gradonacelnika... futavce
Izgleda organi će se morat umješat da istraže navode i smire tenzije.. Dva ⚜️pohlepa preovladala💰💰💰
Bravo Biber ti i Delalić ste na istoj ravni.. Čim se braniš nešto smrdi ,a nije ti vjerovat ni ti ni on niste ništa sa tih jasala dobro donijeli narodu.. Reci koliki reket daješ predsjedniku kao ratu kredita.. Bolje ti je jezu u guzu..