Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pare uzeo feđa hazifejzovic, senadov sin i fahrina sanela prasovic gadzo
Po jedna vreca za mog Senada i Sanelu .. tom logikom se vode ovi iz trojke. Mora neko isplatit i medijski prostor prije i poslije izbora.
"Face sa facama na vodi"...hahaha..jedva čekam da vidim šta smo to platili 72 hiljade maraka Senadu i malom u njega..vjerovatno će sići dole kraj Miljacke da vodi centralni dnevnik...hahaha..dobro je rekao, samo nek nije SDA pa makar bilo gore..SDA-ovih 15 hiljada za kiosk i meso sa Bjelašnice će se pokazati kao kamilica naspram projekata ovih "dobrih ljudi"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa nije valjda senad hadzifejzovic dzaba brundao o respiratorima i pakovao aferu novalicu sa izmisljenim novinarima kesmer i demirgdzic
TIM SYSTEM d.o.o Sarajevo inace firms od supruga od Sanele Prasovic Gadzo (Novinarke i politicarke bliske trojci), Dig.it.in d.o.o je firma od Fedje Hadzifejzovica inace sina Senada Hadzifejzovica. Na ovaj nacin se placaju svi oni nastupi u medijima trojke prije nego su dosli na vlast. Da li ce Senad sada napraviti 6748 emisiju o ovom skandalu kao sto je bilo o respiratorima? Svi su apsolutno isti, paraziti koji zive od vaseg novca dragi sugradjani!
Okej ovi su lopovi, ali je l' se stvarno ne mozete pomiriti da je i SDA kiminalna organizacija koja je ojadila ovu drzavu u zadnjih 30 godina u milijardama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Scepina Sanela Prasovic Gadzo dobija sredstva iz budzeta redovno, valja one neu spj ele pla sticne operacije platiti al kazu da se Fahri svidja
Doći ce i vasa kazna, za vas lopove
ovo su tako beze clanci da su prihvatili ponudu svi drugi bi tuzili i dobili jer je neispravna prijava ali eto svi kao pogodovali, treba naci da s eneko okoristio kao sda i sbb prilikom dojeljenja transfera
Ne znas sta je gore - kad muci studente na fakultetu ili kad ovamo se trpa gdje ne treba. Nije ona uopste kompetentna za ovu poziciju, sa svojom negativnom energijom je samo za kakvog saltera ili opstinske kancelarije.
Dok ministarstvo nauci okrenuti zastavu, polako...ne budite tako okrutni, o podanici ubogi.
ovo nije NIŠTA kako Magoda krade u ministarstvu kulture, a niko ne provjerava!
ovom sda helifilmu bi preporucio da zaposle nekog pravnika, da im malo pomogne oko tendera. Jer njihovo znanje je ravno 0 . Gledao sad tendersku dokumentaciju . Nasao 4-5 gresaka.
Trojka se pokazala jako lose,al kriminalnu organizaciju SDA ne mogu stic za 20 godina
za 50
Kod nas apsolutno sve vezano za budzetske pare je sumnjivo. Garantujem
klix brise komentare protiv nase stranke. zanimljivo
Sad da cujem jedno 10 komentara ili odgovora "i oni su prije isto radili" i oni prije su prali pare. Onda da ukinemo izbore i neka se ovi dogovaraju kako ce krshiti nase pare. O izmisljenim firamama sa vjerovatno jednim zaposlenim da ne pricamo.
milioni se ukrali a vi oko siće
Kaže se "upola manje"
Upola manje bi bio podvig a duplo manje je naucna fantastika ba hahaha
Opasna Nasiha ko struja. jel u gračanicu sta dala