Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Solak, gdje su ti inspektori za vatrogastvo i zaštitu od požara? Nemaš ih? Umjesto što pametuješ, bolje bi bilo da si zaposlio inspektore da preventivno djeluju, da natjeraju kantone i opštine provode ono što piše u zakonu o zaštiti od požara i vatrogastvu. Ali, pošto ti prvi ne provodiš zakon, kako onda natjerati druge da ga poštuju? Apelima, molbama, savjetima? Ne frajeru, samo kaznama. Ali to nije dobro za tvoj PR, pa zato i nemaš inspektore.
Sume, priroda i zastita od pozara su teme za normalan svijet i njihove politicare. Za nase nacionaliste i kriminalce je to nepoznata oblast, izuzev ako se sta moze ukrasti.
I jest vam najbolje Solakova sranja objavljivati dok je liga prvaka. Niti ih ko vidi niti ga iko zasluženo pljuje. Sreća Fahrudine da su lovci u Travniku tražili :)
Je'l to opet spaljuju Željku?
Narod koji nije ekoloski osvijesten dovoljno, kanadera nema, vatrogasaca je malo, zakon se lose sprovodi...