Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte vi iz klixa dokazite da niste Vucicevi igraci.
dronovi koji su predstavljeni na ZEPS sajmu (koji su uvezeni iz Kine) NISU dronovi o kojima je Helez pricao. Prije ovog skandala je izašla vijest da CNT Sarajevo u saradnji sa Ministarstvom odbrane testira prvi domaći dron. Taj dron nema veze sa onim uvezenim dronovima iz Kine.
koji je konj ovaj helez, čuj naredio obaranje sportskih aviona s pilotima. lik uporno spominje dronove iako se radi o sportskim abinima s posadom. razrješite ga dužnosti i pošaljite u zatvor na 20 godina robije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trebalo bi vam vjerovatno i dati lokaciju i GPS gdje je fabrika jer ste vi pravi patriotski portali.
dronovi koji su predstavljeni na ZEPS sajmu (koji su uvezeni iz Kine) NISU dronovi o kojima je Helez pricao. Prije ovog skandala je izašla vijest da CNT Sarajevo u saradnji sa Ministarstvom odbrane testira prvi domaći dron. Taj dron nema veze sa onim uvezenim dronovima iz Kine.
SVE JE PRAZNO I SVE STE ISPRAZNILI SDP-NS-NIP TJ TROJKA OD PLUS 700 MILIONA SAD JE FEDERACIJA 500 MILIONA U MINUSU , OD STABILNOG PENZIONOG FONDA DOVELI STE NA IVICU PROPASTI , PRISTAJETE NA SCE STO TRAZE COVIC I DODIK , MOSTAR STE PREDALI HDZu , SARAJEVO STE UNISTILI ..........
Senad face i on su vucicevi igraci
Pitajte šta bi se desilo recimo u Srbiji ili Hrvatskoj da iznad vojnih objekata, kasarni ili vojarni lete nepoznati dronovi i neki sportski aviončići... Ministre Zukane, samo naprijed i hrabro.
Ja ne mogu da vjerujem cime se vi bavite. Prvo klix-a haman boli svaki uspjeh, a drugo ko kaze da se ne moze napraviti dron. Pa nije to fisijski reaktor ljudi. 4 motorica, upravljacka ploca i malo plastike. Svaki aero klub to moze napraviti. Ne znam sto pravite oko toga fiziku.
Jesu napali po Helezu a ustvari on je raskrinkao da se u RS u nalaze kampovi kojima rukovode vagnerovci i gdje se regrutuju osobe za rat u Ukrajini i nemire u Moldaviji. To su potvrdili i dokumentovali Moldavci. Sad ko proizvodi dronove imal to veze ko sto bira sklapa tehniku a sve iz Kine ali ipak je Bira bila domaći proizvod.
helez je dokazana ubleha, i prodavac magle...
vic,,,vojska,,,cim zarati svako sebi
Klix je zadnjih dana dokazao da radi za strance i da pise propagandne clanke. Dabogda se ugasili!
face tv rezimska tv, po mjeri amerikanaca i trojke
Pa sta je sad s tim pilotima?
Ministar odbrane itekako moze narediti vojsci da puca! Koja glupost! Nece im valjda naredjivati udruzenje gradjana "hrvatski narodni sabor"?!
tako je ministre samo deri ove poput klixa
Sa consumer dronovima možeš letjeti iznad Kasarne jer nije "no fly zona" mada zdrav razum ti govori da to ne radiš.
Nije Helezovo maslo za ramazana ali nije ni Klixovo.
Svako ko radi za Drzavu BiH smeta klix-u i njegovim poltronima,vučkov portal
Nemoj se brukati Zuki ruse ti se helikopteri na zemlji, u zraku,ruse ti se vojna vozila po cesti i ti.pricas jos da bi Turci nama poklonili Barjaktare..Ko kome poklonja naoruzanje i to tako skupo,pa ne bi nam poklonili 100 metaka