Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZABRANIT POD HITNO MAL BROJ KONZUMIRA CIGARETE 40%LEGALIZOVATI MARIHUANU KO POJEDINE ZEMLJE EU TO VISE KORISTI OMLADINA A DOBRO I ZA ZDRAVLJE.STVARNO OVI SE BRINU PUNO O ZDRAVLJU GRADZANA.
Duhan se konzumira od davnina na razne nacine, danas je svjesnost o stetnosti duhana velika, mozda i nikad veca, i umjesto da se zatvore sve fabrike cigareta i uniste plantaze, ti isti koji govore o stetnosti duhana prodaju koje kakve icos-e, e-cigarte i sl. a upitno je koliko su stetne ili nisu, al manje dismr 😁😁
Al zato sponzor istrazivanaja iqos el cigarete i vape oni hahahahaha joj zemljo
a 59% ne odraslih
Sitne duse, misle da kupovinom cigara i koristenje imaju neki status i velicinu
cigare su odlican primjer maloumnosti, niko nije povuko prvi dim i reko oj sto je ovo dobro nego se dobro iskasljo i nastavio pusit samo zbog "raje"
Stvarno nisu jasni oni koji puše cigarete kad mogu nešta drugo.
Ja mislim da više od 60% odraslih u BiH konzumira cigarete
Svijet bi bio mnogo ljepše mjesto bez alkohola i cigara
Odakle to saznanje ? Nikada nisam nikakvu anketu ispunjavao, da se bar sjecam hahahahahahahaha