Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo se izviniti i pokloniti svim zrtvama, iskreno i nikako drugacije i pustiti nazalost mrtve da miruju. Proslo je 30 godina, nove generacije izrastaju koji hoce da zive i cekaju u red za vizu a i ja sa njima. Danas sam upoznao dva bankara koja su otisla za gradjevinu vani, nece ljudi da vas trpe
Džaba sve rezolucije ovoga svijeta ako se ogrneš u čudesni plašt srpske trobojke,tada si nedodirljiv!
Moze srbija preko medija umanjivat Rezoluciju o genocidu pocinjenom u Srebrenici ali je CIJELI SVIJET UPOZNAT I TEK UPOZNAJE MONSTRUOZNA UBISTVA U BOSNI I HERCEGOVINI.
Ali nisu tu ubijeni samo muskarci i djecaci nego se tu ubijalo sve redom.
Bitno je da civilizovani svijet priznaje i da mozemo svugdje tuziti negatore i da ne mogu izvoziti svoju alternativnu 'istoriju nekaznjeno. A sta oni misle u brlogu, to je njihov problem, kad budu htjeli danse priljuce civilizovanom svijetu morat ce priznati...
Malo je zločinaca osudjeno za genocid u Srebrenici.
Ne da negiraju vec ismijavanju slijepo slijedeci izjave svojih politickih vođa koji zbog tog istog prolaze nekaznjeno jer odogovarajuce institucije ove zemlje redovno podbace obzirom da zapošljavaju podobne a ne sposobne.
Nemoj mi replicirati ako nemas nikakav argument, dokaz i osnovu za to sto pises. Ko mi? Kojih zlocinaca? Kakav smijeh? Jel izjavljeno i da zivi hodaju gradom dok porodice ukopavaju 1/16 ljudskog bića?
zmajo, nije problem u podobnim i nesposobnim, kvaka je u dejtonskom sisstemu koji ne dozvoljava biti sposoban ni onda kada to jesi. Ni oni tvoji Marvel junaci se ne bi snašli u dejtonskoj rugobi.
Cio svijet zna istinu. Oni mogu gurati glavu u pjesak kao noj koliko god zele, dzabe im.
Koga briga sto oni negiraju nula faktor i oni i rusi
Ahahahahah nula faktor a samo o nama pričate
@gooUser1719432476 prica se o vama jer samo probleme pravite eto zbog tog se prica, inace vas ne bi niko spomenuo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)