Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa I sama mađarska je pod jednom vrstom EU sankcija🤣
Da vama neko pogazi mađarski Ustav gospodine, digli biste vojsku odmah, a kad je drugi u pitanju vi ste protiv sankcija. Koja je to logika
kad žena izgubi obraz jednom do kraja života je pamte kao murvu. isto ti je i sa našom državom, pogotovo što ovi naši politički makroi dozvoljavaju i podvođenja. Nekad kad komšije i ne žele oni je podmeću. to su čuvari bosne. savjet za naše političke makroe pokušajte da kad neko hoće da siluje Bosnu poturite svoje dupe i uživajte.
Bakir i Sebilja GLC na aparatima ahahhaha prcio mu dodik baba raspalog lopinu SDA
Sankcije ili ne RS je svakako BANKROT, najzesce sankcije je njoj Milorad udario.
ovi madzari muzu rs zbog sankcija dodiku
Ko ovog klovna postavi da on bude neki komesar.Odmah mu na faci vidis,kao i na faci tate Orbana,da su dupeglavci...
Bik i slunto.
E cuj nije mogao sletiti Po magli,a svi savremeniji avioni a pogotovo drzavni imaju radare i senzore za slijatanje Po magli,Tako da bez probllema mogu sletiti i Po magli.
Ok, pleme iz Azije bijaše i protiv naših banova i kraljeva, ništa novo. Pobrinimo se mi prvo da iznutra uništimo neprijatelje koji su nam tu uz bok.
Ja, ha, ha, čuj pala magla, otkazati posjetu pod hitno!!!
"Al je nekad Pešta imala dobrih kupleraja" iz kog li si ti Szijjarto
Haba me ko stigne..
Ma nebitan si, uskoro ce vas maloruse postaviti gdje vam je mjesto, mislite zajebavati cijelu EU i NATO usred Europe. Dodo sto si ocajan, mislis da ce ti ovi uspjeti sacuvati gujcu, sretno 😁
https://www.politico.eu/article/eu-threatens-silence-hungary-orban-if-blocks-ukrainian-aid-funds-article-7/
Filmski scenarij.... Avion ne moze da sleti u Sarajevo ali zato DODICK moze da se teleportira iz IS u Banja Luku. A i evtl. helikopter kojim je mozda dosao, takodjer moze da leti po magli dok avioni ne mogu.