Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog nam je poslala baba Angela, da se ne zaboravi.
Zadnju posjetu prije penzije je Angela bila kod vucica.
Samo deri NACISTU!💪👊
Samo treba pojacati pritisak. Nijemcima donesi crno na bijelo, i reagovat ce. Bravo klix.
Kakvo šaputanja iz Zagreba. VIKU I GALAMU IZ ZAGREBA KOJU SLIJEPO SLUŠA POSLUŠNIK ŠMIT !
ne, nego je trebao pustiti osudjene kriminalce novalica i sebiju da dovijeka vladaju ovdje i kradu
Sve gradzane u BiH patriote treba podici na najmasovniji protest protiv Schmidta i njegovih nametanja i podjela po etničkoj strukturi, gdje jos ima da manjina vlada nad većinom, da stranka koje je pobjednik izbora bude izbačena, a HDZ nagradzen da on odredzuje ko ce formirati vlast u Federaciji. Istjerati ga iz Sarajeva protestvovati sve dok ne ode.
Merkel je bila Putinov igrac i kada nije mogla nesto da progura tu je i Schreder ulazio u igru . Prema svemu ne traba da bude neko iznenadenje Schmidtovog ponasanja i donosenja odluka na stetu BiH.
Angela kujo stara sve si ovo ti zapetljala.
Nekom Šmit, nekom sit, a nekom šit
Mene samo zanima,dali ove objave o Šmitu,VP,čitaju Konaković,Nikšič,Forto,Helez,Bradara,jesuli oni svjesni da je Šmit došao da pokori BiH i da je da u ruke HDZ-UZP-u?
Manje se narod mrzio kad je bio Inzko.
I ali ste priliku da izadjete na proteste. Tada ismijevate ove sto izadju. A fol brani li bi drzavu da treba ne da Boze. Bi ali sa nargile...
Staro je vojničkog pravilo "onog koga ne možeš pobijediti, pridruži mu se". Većina gradjana BiH, njih oko 65% je za građansku BiH, ali nije dovoljno samo to, potrebno je da imaš političku elitu koja zna da to ostvari, mi to na žalost nemamo. I zato nacionalisti znaju kako, preko nacionaliste Šmita, za sada ostvaruju svoje ciljeve, a država JOK.
Izgubio se čoek
Čuj tantrumi hahahahahaha pa barem prevedi j t m s
Ko ti je kriv kad si nepismen. dovoljno da ukucas tantrum i trazi pa ce saznati.
Fasista
Sta reci nego da ga treba istjerati iz BiH u Srbiju ili Hrvatsku, nanio je ogromnu štetu Drzavi i Bosnjacima. Stranka koja je pobjednik izbora je sankcionisana i izbačena jer joj je onemogućeno da bude dio vlade Federacije. Zato je nagradzen HDZ i oni sada vladaju nad većinom. Narode Bosne, patrioti koji je volite i koji ste živote dali izidzimo na masovne proteste još masovnije i spriječimo getoizaciju Bosnjaka od Fasizma. Fasisti su nagrađeni, a genocid.
Pa samo kod nas se može nametnuti nešto što bazdi na fašizam i što jeste fašizam. Tužiti visokog predstavnika evropskom sudu za ljudska prava i u finišu ukinuti tu odluku.