Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja napravice reformu da oni sto su studirali preko 10 godina i imali prosjek manji od 8 budu rektori, a oni sto su zavrsili u roku i imali sve desetke da im budu podredjeni. Sta rade Trojkasi boze sacuvaj
Narod i Koks ga izabrao.
Prvo sto mora da se uradi je da se Kifli dodijeli zvanje akademika.
O ne, narod i prašak su birali - ponovo.
Da bi uništio državu prvo uništi školstvo. sda je to uspio 99% a trjkaši nastavljaju.
Da bi uništio fržs
Od prvog momenta krece sa FLOSKULAMA i potrošenim FRAZAMA- /Tarik Zaimović: Napravit ćemo sveobuhvatnu reformu kvalitete studiranja/ Kunem ti se Velikim B... i Svevišnjim da obmanjuješ, namipulišeš i PREDIZBORNO VALJAŠ FLOSKULE
Nzm kome, kamo studenti?
Ovaj ce uvesti da redovni studij traje 10 godina. Sto s manjim prosjekom zavrsis to bolja pozicija i plata
Zaista bi bilo uputno u sekularnoj BiH koristiti akademski riječnik i dati nam nadu za progresivna razmisljanja znatvenika, profesora sa titulom doktora nauka.
1) rijesi problem racunovodstva na efsi 2) ako ces reforme "uvoditi", mijenjaj silabuse i ukidaj glupe pragove zbog kojih se studenti pate nekoliko godina s jednim predmetom 3) ucini pristupacnijim drzavne fakultet, ruku na srce privatni pojedose UNSA Ovo troje pod "pretpostavkom" kad rijesis, e tad se moze o reformama govorit selam..
Prašak.
O ne, narod i prašak.
Reformista
mi smo u vjecnim reformama i tranziciji
Zna covjek, 10 godina studirao, prosjek ocjena 7.36. Ma ja, zna Dino i Tito koga ce postaviti, nekog propaliteta.
Kako da nećete.
Unvirzitet propada, sve ja manje studenata a sve vise profesora. Djeca il nece da studiraju jer su od zanat vece pare il idu privatno. Nesto mora da se mijenja.
hoce li priznati diplomu sefa mu...?