Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, kako bi šakom uradio u tu mutavu glooovu lopovsku.
@1Mostarski1Rambo samo El Bake! 👆
Ovaj nas ebe i ne vadi.. fkt konta da smo svi glupi
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
U ovo mi malo dijete ne bi povjerovalo....pa on stvarno konta narod glup....oj mati moja tupana !!!
Nemam rijeci... koji imbecil
Posto ovaj nije smjenjen jučer, ovo je dezava u kojoj zakon ne vrijedi za sve jednako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta bi neko imao od te montaze to su besmislice
Čuj "visokosofisticirana montaža" hahah pa ko u Bosni ima para da plati takvo šta ... smijurija Daj ostavku i idi dodiku plakati....
Da, da, dugo su snimali i njega i gospodju. Unaprijed su znali da ce oni zapoceti ovu temu pa su godinama prikupljali materijal da namontiraju kontraverzan razgivor :)
Šta reći...valjda je Spilberg režirao...
Ako ga smijene, doci ce gori😄
Ma kralj majke me jel vi vjerujete svojim ili mojim očima LOL.
Ono ne izgleda kao da je snimano u prostoriji.
Pravilnik o radu VSTV-a je takav da ako prilikom glasanja o prijedlogu neke odluke isti broj prisutnih clanova glasa za prjedlog neke odluke, tada Milan Tegeltija, kao predsjednik Vijeca ima pravo na dva glasa. On je ovo pravo izmedju ostalog iskoristio i prilikom izbora Ranka Debevca za Predsjednika Suda BiH i time je sprijecio da sudija Izet Tankic bude izabran, iako je i ovaj sudija ispunjavao sve zakonom predvidjene uslove za izbor na ovo mjesto.
Uskoro cemo na ovo vidjeti reakciju clanova VSTV-a, kojih ima ukupno 15, i to po 5, bosnjaka, srba i hrvata. Inace, ovo za njih nista nije novo, jer se svi oni vecinom bave ovakvim radnjama, odnosno namjestanima mjesta sudija i tuzilaca.
Izjava TEGELTIJE : "Nakon dva, tri dana me je nazvao(OSMICA), rekao da je istina, ali da to ne radi on već ODMETNUTI DIJELOVI NJEGOVE SLUŽBE" !!! Pa u kakvoj državi to ŽIVIMO, kad i DIREKTOR OSE a i PREDSJEDNIK VSTV znaju već GODINU dana, da POSTOJE ODMETNUTE GRUPE(PARADRŽAVNE STRUKTURE) i ne obavjeste JAVNOST i ne PODUZMU NIŠTA !!!
Pravo Potkovanoga u zatvor.Svi znaju ko je i sta je.Sa njim i jaryna mu celavog
Jadno je PRAVOSUĐE, ako ovakav LIK ga PREDSTAVLJA !!!
Lazes ko cuko zubati Milane!
U mene komšiju (čuvara u jednom objektu) gazda snimio kako spava na poslu, pustio mu snimak, kaže: "Nisam to ja!" - E, ovaj Tegeltija je još gori
@umaram_mozak Glupko, ne mogu tamo na clanku o zelji da ti odgovorim, procitaj malo bolje .. napisao sam da sam sa 100 KM uplate dobio oko 250 KM jer je kvota na 2 i 3+ bila oko 2,50
Ja odvratnijeg covjeka nisam digo dugo vremena vidio na TV , a prvi put ga vidim .