Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP i Nasa stranka su najvece podvale ovom narodu
SDP i HDZ Haraju Hrvatskom a sada i Federacijom.kao da Bosnjaka i nema kad je SDP u vlasti u Federaciji.Doduse nisu ni izbor naroda nego izbor stranaca
Ne kazem ni SDA nije aman nesto, ali ovi su sjebali za 3 godine sto ovi nisu za 30 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Mogu oni unistavati jer su SVE u drzavi unistili ali glas biraca nece moci.
Glas biraca nikad nije bio nasa stranka, dolarima, nametanjem i uplitanjem marfija i schmidta su zajahali
moramo se oduprijeti ovom barbarizmu zeleni jer će još malo i sa nama podstanarima ovako da postupaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ratnici nekažnjenog ubice na točkovima kreću u akciju
Gdje LJUDSKOST I DOBRI LJUDI: 19 jan. 2019.god. Predsjednistvo Nase Stranke na sjednici u Sarajevu jednoglasno donijelo odluku da ova stranka nece ici u koaliciju sa SDA,HDZ-om i SNSD-om ni na jednom nivou vlasti.Sabina Čudić OSTAT će ZAPAMĆENA da je ODSUTILA drugi snimak nasilja nad STICENIKOM Zavoda Pazaric jer su to sad vasi KADROVI.Kad se pojavio PRVI snimak Sabina je bila OGORCENA i grlata,jer je dir. bio iz SDA.Uku PREVARIO mlade.
Ne cepajte oni SU DOBRI LJUDI:)
I,? Šta tu ima čudno? NS je imala šansu, I do njih je sto su se upustili u svakakve kombinacije. Veliko razočarenje
kako god imaju najobrazovaniji kadar...barem ne slusamo njihove clanove da pocinju recenicu sa "znaci"...dosta je seljakljuka u foteljama, ionako ga je previse na ulicama
Daj ba klix, ne cupajte tu propalu stranku iz ponora ovakvim clancima.
Ako ćemo pravo, ove nije nikad ni trebalo štampati :-)
zeleni ne miruju
Placena akcija SDFA jugend brigade, forum mladih, asocijacija mladih, placeni huligani crnim novcem itd. Brijem da je i Zahiragic licno ucestvovao u ovoj akciji toliko se pobje. . .snjelo ponasa.
dobra reklama, sdooooo je papanluk
Glasaju samo oni koji imaju materijalnu korist od glasanja! Ili ih je stranka zaposlila u javni sektor ili nekog od članova njihove porodice!
'Velika' SDA u borbi protiv 'male' Naše Stranke. Država vam sve - nije do brojnosti već do kvaliteta
pa šta će plakat na autobuskom stajalištu, izderati i još stranka da plati kaznu, poyy
ovo je uradjeno za par sendvica i petobanki
Naše Sarajlije koji imaju velike simpatije prema Hdz-u i Snsd-u ,a sa druge strane veliki mrzitelji svih Bošnjačkih stranaka ,su glavno boračko tijelo Naše stranke.
Ovo mi daje motivaciju da glasam za njih.