Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najbolji primjer kakav cirkus od pravosuđa imamo. Sirotinju za 2 metra drva zatvore 6 mjeseci u zatvor ekspresno, a ove lopovčine koji su falsifikovali podatke u zemljišnim knjigama i debelo se obogatili, razvlače po 10 godina raznim pravnim lopovlucima, dok stvar ne zastari. Ovo je neviđena blamaža i sramota ove države, ovakvo katastrofalno pravosuđe samo za sirotinju! Fuj
Sta radi VSTV ovdje, sudija Igor Todorovic GODINAMA u sprezi sa tuzilastvom sabotira ovo sudjenje i zataskava slucaj. Sta rade novinari i ne vladine organixacije, zasto se ovo vise ne problematizira, cega se bojite?!
Na primjeru ovog lopova najbolje se vidi koliko je pravosudje ove drzave korumpirano do grla!
LOPINA DELIMUSTAFICI OSTALI SU MENI I JOS NEKIM ZAPOSLENICAMA 11. PLATA DUZNI IZ PERIODA BH BANKE I SMRADOVI NESTO PRICAJU TREBA DOZIVOTNU ROBIJU DA PROVEDE
kakva lakrdija tesko ovom narodu u ovoj drzavi
Ma tako je razvucite im sudjenje do beskonacnosti dok Lejla uziva na primorju izdaje apartmene ukradene od mrtvih ljudi a Drzava nesposobna da natjera Hrvatsku na izrucenje i da joj se oduzme da imovina i vrati pravim vlasnicima
jel moguce da i dalje rade isti cirkus i niko nista?
Sudije i tužioci su apsolutno nestručni i korumpirani. Ne znam kako ih nije stid. Toliko godina da traje jedno suđenje, prava sramota. Ponizili su i narod i državu.
Ovo nikad nece ni biti zavrseno, ali zato za tri metra drva odmah u zatvor. Fuj bagro pravosudna, korupcija cvjeta u ovom blatu.
Zlo i talovi koje se događaju u Radićevoj nakon rata nanijeli su štetu Bošnjacima veću nego Srbi u ratu. Na lijekove ih potrošili, abd.
Šta mislite ko čuva ovog lika u kapuljači? Čiji je ministar unutrašnjih poslova bio, u koje vrijeme, kakve je poslove za njih radio i koliko o njihovim lopovlucima zna? Ti ne daju pravosuđu da radi svoj posao i da ga osude. Time dokazuju da i danas drže pravosuđe u rukama! To je naša zbilja i pravna sigurnost.
Da li je ova rulja svjesna sta su zapravo radili Delumustafic i krimnalna grupa? Hocete analogiju da shvatite u tom dijelu kriminala sta su radili. Oni su izmasakrirali pravo, zakon, povjerenje, koristili imena mrtvih. Teski zlocin u poslovno kriminalnom smislu poput najtezeg ubistva
Ovo je teska zloupotreba prava, poretka. Sda jatak Delimustafic je jaci od pravosudja. Je li Kemal Causevic u zatvoru? Kipljeni novinari ne smiju ovo istrazivati a Sda kadar Avdo Avdic slomi se da napakosti Konakovicu. Istim metodama kada je jeo meso sda kadrovima.
Termiti ne komentarisu. Oni su na sjednici i ponavljaju ko papagaji izdaja bla bla
Monty Pajton