Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ukinite sve kreditne linije za RS..
Mozete se rijesiti genocidnog entiteta kad hocete. Al necete jer vam tako najbolje odgovara da imate kontrolu nad bosnom i svoje baze na balkanu. Manite se suplje, kofol zabrinuti
Točno u bobu. Zato se serem više i na ovaj genocidni zapad koi gleda samo sebe a ostali tamani ko u robovlasničko doba. Onda su otvoreno pljačkali i silovavali cijeli svijet. Sad to rade na način da ti našteli neki rat i onda oni kao neki demokratski sveci dođu da pomognu jadan narod. Kakvi su monstrumi bili onda taki su i danas.
imamo odličan ugled u svijetu.sad ga ti pokvari konakoviću.zahvalite nama dijaspori.
Konaković je za nepunih pola godine doveo više državnika iz svijeta nego Bisera za cijeli svoj mandat. Zapravo, Bisera je dovela samo jednog i to Iranskog ministra. Svaka čast majstore, najbolji Ministar inostranih poslova u istoriji BiH.
Dodo je bosnjacki lazni problem. I da se skine on doci ce Drasko. Jel vam on bolji? Srbin iz RS kog vi zelite ne postoji. Onaj koji ce okrenuti ledja svom narodu i traziti ukidanje RS.Ne postoji. Nema Nix. To vam je sto vam je pa vi vidite stacete.
Dodo kao i Drasko ili neko treći je sustinski srpski problem, najveću štetu pravi upravo Srbima. Može Bošnjacima da se on svidja ili ne svidja ali stvarni problem Bosnjaka su neke druge patriote.
hahaha, kakav uspješan ministar. Nemoj nam robijaše živ bio.Dogovori bilo šta drugo. Ili ono nek se šta radi pa bilo što. Turisti iz Švedske u prugastim odijelima... hahaha
moraju prvo naći zamjenu pa sklonit dodu.stvorio bi se veliki problem u njihovoj vladi .
Tobiase, jesi li na reveru nosio zastavu Bosne i Hercegovine kad je nad njom vrsena oruzana agresija istocnih i zapadnih susjeda??? Putam za druga…
A jest ruzan sta je ovo
zatvorenici iz Svedske,migranti iz Bjafra,radioaktivni otpad iz unije...navali narode u sspajz drzavu
a gdje je to izjavio u textu ???
samo vi nama nemojte stavaljat embargo na oruzije kao prosli put a za ove ulojene cetnike se ne sikirajte rastjerat cemo mi tu gamad za 72 sata 👊⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️👊
Realno najbolja opcija, samo da se zavrsi saga pa kako god
Kako bih ovim sugama koje su nam i instalirale GT uvalio rusku paradrzavu sa pravom veta pa da vidimo koliko ce pametovati i kenjati. Dok se rs ne unisti/ugasi, nema naprijed.
Treba zabranit stranim uhljebima da dolaze u bosni, svaka šuga nam kroji kapu.
Nije samo Milojko problem...jucer su svi zasupnici iz redova srpskog naroda napustili parlament kao znak protesta zbog zakona o imovini..i opozicija je to sve podrzala.
Evo i mi smo zabrinuti vasom zabrinutoscu.