Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojan Bošnjak. Politička partija: Naša stranka (NS). Trenutna pozicija: Ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja ...
Zapamtite, idu ozbori.
A radi firma iz Banja Luke... Eee na šta ste spali jadne Sarajlije. Nekad mi je draže što kao Bošnjak Hercegovac živim s Hrvatima u Mostaru...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kadar Naše Stranke, zbog Bjelašnice su se Kapidzic i Berilo za vratove uhvatili i sukobili
Opet korumpirana i prosrpska "Nasa stranka"?
Berilo je Trojka, je li tako? Hoce li to "Dubaiji" ulagati na Bjelasnicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uhapsite Bojana, sigurno ima neke veze sa ovima sto su muljali...
sve po zakonu
E cuj vlast ne radi transparentno. Nasa prehrabra i prepostena Trojka na celu sa Adzijom ? Ma hajte molim vas
berilo na aparatima
Vodosnadbijevanje Sarajeva ce biti svakako upitno zbog starog i dotrajalog sistema a dosta veceg broja korisnika.A gradnja,suzavanje i narusavanje vodozastitne zone ce to dokrajciti.Sta ima veze svakako hadzije vole flasiranu vodu.Nasem narodu pet cevapa,hambas i sok pred izbore i svi glasaju za bandu.
Jer trojka zna. ;)
I bas pred izbore hapšenje Berila tolike godine covjek srebez klepo, pa sad kadar NIPa za nacelnika nema konkurencije, sve smišljeno, A svi apartmani hoteli u vlasništvu ljudi iz SDA, NIP, SDP, NS, SBB, ZNG, STRANKA ZA BIH, I kojekakvi likovi prisni strankama na vlasti. Saša Magazinović i ostali SDP imaju zgrade, apartmane
Bojan Bosnjak - Nekadasnji aktivni clan Radom za boljitak, dok mu gazda Lijanovic nije osudjen. U tom periodu takodjer bio uhljebljen. Trenutno clan Nase stranke. Zenicanin, na ministarskoj poziciji u Sarajevu, na sta ste Sarajlije spali. Izbori idu i budite pametni.
Sve je ovo ok, šteta što nisu napravili jedno solidno jezero i šetnice sa klupama.
PAZI GLUPOSTI !!! SVA TROJICA BIVSIH su napravili kompletnu ovu lakrdiju na Bjelasnici koju SAD VEC IMAMO i SAD STE SE NASLI PAMETNI VI 'KO NESTA CUVATE ' MA DE BA...... fuj licemjeri.. dvolicnjaci i kvarnjaci jedni !!!
Kaze,idu izbori hahahahaha.I sta ces jadan na izborima?Zaokruzivati imena koja ti odstampaju? Pa nista ti ne odlucujes moj sinko. Ovo samo prebacivanje sa proslih na sljedece,sa sadasnjih na prosle i tako vec 30 godina. Mi nemamo postenog,sposobnog politicara od proglasenja nezavisnosti.Zato i propadamo.
Ide nam drzava u smjeru koji smo zasluzili.Znaci,raspad sistema.
Kome su problem nove ski staze na olimpijskoj planini? Treba da ski centri u Kupresu, Blidinju, Jahorini, Palama se izgrade sto vise, a ski centar Bjelasnica da ostane na ovom nivou razvoja?
I sta je tacno problem sa regulacionim planom? Da vidimo gdje i sta se to trebalo graditi i zasto se izgradnja ski staza zaustavlja? Niko nema protiv da se zaustavi izgradnja apartmanskih zgrada, ali zalosno je da ni 30 godina nakon rata, mi na "olimpijskoj" planini nemamo ni 5-6 jakih hotela, a ni 15 km ski staza. Zalosno koliko smo kontradiktorni i kako samo znamo ici iz jedne krajnosti u drugu.
Postavlja se pitanje ko je sve uvezan u ovaj krminal i korupciju. Devastacija Bjelašnice traje decenijama, Berilo je sve njih kupio. Ono što je izvjesno je da je Naša stranka postala perač državnog novca, gdje su se zašta uhvatili to se je osušilo. Ono što bi bilo moralno je da ovaj Ministar da ostavku, kao i Forto, Ćudićka i Kojović.
Jesi pogledao novi regulacioni plan?
ovaj Bosnjak je bio u stranci Lijanovica i ministar u to vrijeme