Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže zabranit će ulaz tajkunima? Šta je tajkun? Koliko novca i uticaja treba imati i kako izmjeriti da bi bio tajkun? 1 000 000km=tajkun 999 999km nisi tajkun?
Šupljikate tipa Trivic kao i ostale 'foluška politicare' mozete prepoznati po smijesnim proklamacijama kako ce se prvo obracunavati sa tajkunima i lopovima, a onda praviti 'vrtiće za djecu' Mislim, to je tako vec vidjena matrica da je postalo komicno
STANI VUCE DOSAO TI JE KRAJ
Pojasni malo kojem Vuku, Vucicu, Vukanovicu, Vuku Draskovicu ili cak Vuku Karadzicu.
Gospodin Amer Beganović, kandidat HDZ-a za Gradsko vijeće Zenica, imao je potpuno prirodan i logičan politički put. Prije nego što je bio kandidat HDZ-a, Beganović je bio kandidat Naše stranke. Možda je mijenjao stranke, ali je zadržao isti politički kurs
Cirkus RS moze da počne..ko je veci Mile od Mileta??!!
Kvalitetan suk Stanivukovicu i Dodiku hahaha. Gdje su pare, Milorade?
asfaltasi.ba
ganja bošnjacke glasove preko klixa
Da sam ti ja savjetnik, odveo bi te do zadnje uradjenog asvalta da ga potrgas i kazes da se nista nije nabolje promjenilo otkad je Drasko glavni baja u BL :)