Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Statistika zlocina u Bih za period 92/95 provedena od medunarodnih istrazitelja jasno kaze da srbi visoko kotiraju po zlocinu sa 87 do 90 %,hrvati 11 % i bosnjaci 2 %.U zbir su uzeti svi civili koji su stradali devedesetih.Omjer vojski sve tri strane je drugaciji
@RajaIzMahale7 hrvati 90% a stradalih civila u ratu 2.163 dok bosnjackih civila 34.071, da nisi polupo loncice malo?
@RajaIzMahale7 ....nestaje para i sve je manje propagande....nije mi jasno kako vi bosnjaci to ne shvatate....zrtve cete biti samo dok placate....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
K'o su Kosovari...je li to drugo ime za Šiptare ili za sve stanovnike Kosova
ma ne postoje nikako, postoje samo Srbi, jedino Srbi, niko do Srbi i srBska flora i fauna!😂😂😂😂
Naravno da se režimi nemogu odreči mita o velikoj Srbiji i Hrvatskoj. A ni oba naroda nemogu da shvate i prekinu saradnju sa Fašističkim, UZP i Genocidnim režimima. Ovi režimi , na Balkanu, zaustavljaju svaki valjan i demokratski prolazak u BOLJI ŽIVOT naroda. Njih pet procenata nedaju da žive kako valja, a i tjeraju ih svojih zemalja!
da nama je to jasno oni su nas napali mi smo se branili, jos izvrci pricu ,RS je genocidna tvorevina
Da joj Trump nije familija?
lekcija bi trebala biti naucena
Ja kontam Donald Trump ovo izjavio.. ev vode preko masica uze ne mogu sebi da dodzem.. hebo vas naslov
Ou kontre ou kontre , najviše su stradali Bošnjaci ali najveće žrtve su ustaše i četnici ,ili ti ga nacionalisti,fašisti i nacisti , koji bi sad da žive ko normalan svijet al ne mogu , jer znaju šta su činili i za šta i zbog koga i čega.naravno sad se treba čuvati ovakvih "dobrica" koje zakuhavaju i peru mozak bošnjacima .
@ratomir Ne bošnjaci niste žrtve i ne nasjedajte na zle želje ovakvih kvazi intelektualnih persona ,jer ona zapravo radi za fašiste i želi da se "žrtve" ,kako ona kaže , pobune i krenu u krvničku osvetu jer Sud i Pravda po njenom viđenju nisu zadovoljili "žrtve" niti će kad moći.
i šta sad. Trebamo pišati po žrtvama Uzdola i Grabovice jer je Srebrenica bila veća
@AlanShore poredis genocid, pokusaj potpunog istrebljenja jednog naroda i ratni zlocin?
samo naprijed do istne i pravde.
nestaje para i sve je manje propagande....nije mi jasno kako vi bosnjaci to ne shvatate....zrtve cete biti samo dok placate....
Gospodjo sto vise objasnjavate to vise svet shvata da ste teski foliranti i prevaranti i da je bilo i drugih zrtava, koje ne spominjete. Ovo je novo vreme, morate se pomiriti sa novom realnoscu.
Nevjerovatno je da se jos uvijek prica o tome ko je najveca zrtva, umjesto da se radi na pomirenju. Pa valjda treba svakome da bude drago da je manja zrtva i da je manje ljudi nestalo i poginulo. Samo se nasi takmice i jedni drugima rane kopaju.
@Bebop @trepper.kerry Ja ce obracam ljudima dobre volje i umovima vecima od ljuske ljesnjaka. S obzirom da si papcina zadojena mrznjom, ne vidim razlog da mi se obracas.
@Bebop @MostaracOdDo ako cemo vatabautizma, onda isti princip vazi i u Federaciji. Srbi su omrazeni po pitanju poslodavaca u skaom pogledu. Znaci nemas argumente da se ne moze. Mora se moci ponovno povezati i mora. I to na svaki moguci nacin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi Vlasi smo najvece zrtve... nepravedno smo osudjeni iako smo nemilosrdno tukli sve okolo JNA naoruzanjem.. i decu i zene i civilne ciljwvw... mi smo samo hteli veliku serviju.. a budale nisu htele... sami su krivi sto nisu hteli da budu posrbljeni Vlasi kao mi