Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cinite malo morgen. I sami krsite saobracajne propise. Pjesak u ovom gradu je najveci jado na svijetu, svi mu rade o glavi.
dok je onaj narko boss na celu svih policija...koji usput naredi eliminacije....joze leutara ugljanina redzica cele zene i sure od sefera taiba talijana i mnoge druge...parkiranje na trotoarima je najmanji sigurosni problem...
poredaj na što više trotuara,stubove, betonske željezne nebitno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Previse auta ima ovaj grad definitvno.....statisticki sve po jedno ili max dvoje u autu ima....svak ima zasebno auto sebi.....a nikad se vise nije kukalo...
где нам је сада лепа југа када је понеко имао москвича и стојадина ееееее
Mislim da bi se problem riješio manjom cijenom gradskog prijevoza, kad i redovnost istog. Napraviti aplikaciju, tako da u svakom trenutku vidimo gdje je bus/trola..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Parkinzi su skupi, i malo ih je. Parkiras da predas papir, ostanes 8min, platic cijeli sat, jos te seljak napadne sto se cudis.
Cinjenica je da fali parking mjesta ali je I cinjenica da vam je draze popiti kafu negdje nego obavljati redovne radnje. Eno B faza na Alipasinu,gdje nije auto smjelo ni pod razno u pjesackoj zoni sada ne smiju ni pjesaci proci...
Najgore stanje je po Ilidzi..moze se rijesiti..snabdjevanje do 6 h ujutro ugostiteljskih objekata i prodavnica.. Povecati kazne za parkiranje po trotoarima... Ul.Blazuski drum katastrofa..policija prolazi ne reaguje..a o brzini da ne pricam..
Pa realno kazna 20km, cijena parkinga 8 sati nekih 15Km, znaci tri dan da te ne pisu mjesecno na isto te dodje sto se troskova tice, a pisu te realno mozda jednom u mjesec. PS: Parking je preskup, 2 marke sat, pa ima se keveta naci za 10ak eura dan, a parking 15.
Kao policija ne radi svoj posao, a kad nekoga kazne taj isti spomene policajcu citavu familiju od do i kaze na meni si nasao zaradjivat. Kolektivno smo saobracajno nekulturni. Tacka.
Dragi Klix-e ova ulica ne postoji ima dvije godine....
Nema dovoljno parking mjesta, nemaaaa.
51282 naloga puta 20 KM = preko 1 miliona KM A da se stectva od takvih kazni preusmjere u izgradnju podzemnih garaza.
Ne cine nista, nisam jednom zvala policiju jer su auto okupirala trotoare u jednoj od ulica u najstrozem centru I tako stalno ali nisu prstom mrdnuli. Pjesaci su prisiljeni hodat posred center kojom prolaze auti. Sramota! Sve bi se dalo dovest u red da ima volje. Da rade svoj posao. Ako nista, mogli bi angazirat penzionere da oni ureduju, nesto i da zarade kao vanjski saradnici a sigurno bi zaveli red.
Pa stvarno ne mogu da vjerujem da ste postavili sliku koja je stara godinama. Dok jos nije bio izgraden parking kod vijecnice
Kalenova od Tesanjske prema saudiskoj ambasadi. Vozila na trotoaru tako da se cesto vozi jednom trakom i jos izbjegavas pjesake koji moraju cestom. Jos kad vidis kolica sa bebom da neko gura onda nema dalje. I saudiski diplomate se lijepo uklopili i isparkirali sve po teotoaru, jer se pred ambasadom parkiraju samo glavonje. Kad oni ulaze obezbjedjenje sav saobracaj zaustavi.
Ma slabo to sve funkcioniše. Treba se ukinuti ono ako platiše u roku 8 dana, kazna je 50% manja! Podebljani sve kazne, pa da vidimo.
Bravo
Sami sebi ne vjeruju. Nije ovo vidjelo policije
Nepropisno se parkira , kazna 40 KM , ako plati u roku od 7 dana , kazna 20 KM , pa ako me uhvati kazna je blaga. Da je kazna 300KM , teško bi se usudio da parkira automobil!!!