Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja lično ne vjerujem ovakvom tužilaštvu sa Kajganićem na čelu!
BiH za deset godina napustilo 660.000 osoba 0 BY BIZNISINFO ON 15/01/2024
I smješno i žalosno, pa nemate šta nači pa uzimate vrijeme dok ne posložite krim organizaciju po sudovima i tužilaštvima.
Polahko trojkaši zatvaračemo i i vas posle izbora.
Čović i Dodik reci sve želje reci šta treba tu je trojka da vam ispuni želje. Osmica zabrani ulazak ruskim teroristima trojka ukine zabranu po nalogu Dodika ili im Dodik izmiče fotelje.
Que paso Ranko Caveson???
Kažu svi ljudi po gradu da je vrh SDA založio 8 i da su ga ostavili da potone,jer su tako zahtjevale nove struje koje su ušle u rukovodstvo ove stranke i postavljaju svoje poltrone i placenike,koji jednog po jednog neposlušnog člana SDA izbacuju i protjeruju iz stranke.
Produzuje se jer nisu nasli nista. Dok ne nadju produzavat ce se
Kajganic se nadopunio na hajku linca protiv Osmice koju je zapoceo onaj para kvisling Nenad Adzifejzovic, preko svoje brace po izdaji Forte, Konakovica i Niksica.
hopaaa...idu narucena ubistva organizovane kradje auta i dilanja teskih droga...
samo ostro sa narkobosovima...