Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta radi naša politička struktura, zašto se trojaneri ne oglase? Bećiroviću zašto ti samo šutiš, šta ste povili glave kao nojevi dok nam pokušavaju srušiti državu direktno.
Stvari su se trebale raditi prije 25, 30 godina, a ne "hoćete ministarstvo evo vam, hoćete ovo, evo vam i to, vi kradite i mi ćemo krast, dobro vama, dobro nama" i malo po malo... i onda "ŠtA RaDe TrOjAnErI" a da stvar bude gora i oni su sad "trojaneri"
Svi u talu rade, a zavađaju narod. Braća po novcu.Svima usta puna Bosne svak je krade.Lažne patriote.
Kajgana: "Kako bre da damo saopštenje kad od Dodika još nismo dobili odobrenje".
U Minhenu već decenijama postoji pokret koji se strasno zalaže za nezavisnost Bavarske. Na stranu kolika je popularnost tog pokreta (nema je), ali u legalno-legitimnom smislu nema i ne sme da bude problema. Svako ima pravo da se zalaže za nezavisnost bilo koje teritorije. Ne treba rasipati energiju na gluposti. Ako će nešto da se raspadne - neće sud to sprečiti. Po Prijedoru vam maršira Vojska Srbije.
Ljudi unutar institucija dobijaju platu preko budzeta, koji uplacuju privredni obveznici za svakog radnika i za svaki prihod koji ostvare. Mi placamo porez da lik nista ne radi. Dajte ba, uredite te zakone da mozemo mi gradjani utjecati malo na biranje ili na smjenu tuzilaca.
Dok je Kajganic na vrhu suda nista se desiti nece. Oni ce i dalje negirati GENOCID ,javno i raditi sta god hoce. Prije par dana je Bio u posjeti glavnom tuziocu Srbije . A mi vrlo dobro znamo koliko u Srbiji ima ratnih zlocinaca ( presuđenih) koje Srbija nikad nece isporuciti . Pa malo se zapitaj te do koga je ili do cega je
Ima valjda odgovornost i za ne dostavljanje odgovora javnosti za koju rade.
Danas u Avazovoj zgradi,Avaz dijeli komplet lepinje napomena Avazov kajmak,količina neograničena,pa BUJRUM
Relaksacija odnosa, molim vas.
Danas u Avazovoj zgradi,Avaz dijeli komplet lepinje,količina neograničena,pa BUJRUM
Ono, koga briga? Može se milion dokumenata potpisati i milion predmeta formirati ali BiH se može samo ratom podijeliti.
Termin "formiranje predmeta'", traje 5 sec. Narode apaticni, da si kako treba, ovi bi letjeli naglavacke iz kancelarija.
Svako malo izmisle neku glupost da nas zabave
Tužilaštvo još nema taj dokument sa potpisima i pečatom..
Kakvo tuzilastvo to tebe ukinut kao i Sud BiH
Klixe,moze li bez te Sj. Korejske prijetnje na pocetku teksta ?
tuzilastvo bih raka rana ove drzave to vec znaju i ptice na grani, stotine stranackih uhljeba radi u ovoj ustanovi, sta drugo ocekivati u najkorupmiranijoj drzavi u evropi po svim statistikama
Jos uvijek Banana Drzava i bit ce dugo jos!
Nemaju kad od bavljenja predmetima o Avdi, Reufu, Bakiru, Emiru...a vjerovatno ima vec spreman i ostatak liste